• Со попуст
  • Неодамнешно
MZLXDEDIAN ВИДОВНИ ВАДЕН, професионален виткар за коса Ironелезо Стилер, автоматска алатка за ротирање на стилизирање со керамички јонски барел и паметен анти-заглавен с?

MZLXDEDIAN ВИДОВНИ ВАДЕН, професионален виткар за коса Ironелезо Стилер, автоматска алатка за ротирање на стилизирање со керамички

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Автоматскиот дизајн на виткање на косата за коса е многу погоден за почетниците да ги користат и можат да ја создадат посакуваната фризура за кратко време Автоматски карач за коса- LED дисплејот може јасно да ги прочита температурата, времето и моќта и има копчиња за насочување на лево и десно, копчиња за поставување температура и време. Ротирачки заклучување на тастатурата на тастатурата за виткање на коса, автоматско исклучување во рок од 1 час, 360? Погоден за сите типови на коса, препорачана температура за типови на коса : 140 степени Целзиусови за оштетена коса, 180 степени Целзиусови за густа или природно кадрава коса, 200 Целзиусови степени за густа коса и 210 Целзиусови степени за супер густа коса. Автоматско-негативните јони на виткање железо можат да го елиминираат Фриз и да го затворат стратумот на корниумот, правејќи ја косата мазна и деликатна, со побрз ефект на стилизирање и помалку оштетување. Автоматскиот дизајн на виткање на косата за коса е многу погоден за почетниците да ги користат и можат да ја создадат посакуваната фризура за кратко време. Автоматски карач за коса- LED дисплејот може јасно да ги прочита температурата, времето и моќта и има копчиња за насочување на лево и десно, копчиња за поставување температура и време. Ротирачки заклучување на тастатурата на тастатурата за виткање на коса, автоматско исклучување во рок од 1 час, 360? Погоден за сите типови на коса, препорачана температура за типови на коса : 140 степени Целзиусови за оштетена коса, 180 степени Целзиусови за густа или природно кадрава коса, 200 Целзиусови степени за густа коса и 210 Целзиусови степени за супер густа коса.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата