• Со попуст
  • Неодамнешно
Четка за коса, Негативна Јонска Антистатичка Четка За Масажа За Коса Електричен Чешел За Масажа На Скалпот Четка За Зацрвстувањето, Батеријата Работи

Четка за коса, Негативна Јонска Антистатичка Четка За Масажа За Коса Електричен Чешел За Масажа На Скалпот Четка За Зацрвстувањето, Батеријата

 
DEN 318.88

Количината на стоката
Това е достапна

Негативен јон : вграден анјонски генератор кој може да генерира негативни јони за неутрализирање на позитивните јони и мазна, светла коса Чешел за масажа : Наследувајќи го меридијанскиот принцип на традиционалната Кинеска медицина, може да го масира вашиот скалп за да ја промовира циркулацијата на крвта, да го ублажи заморот, да го подобри квалитетот на спиењето, да ја направи вашата коса поздрава. Ovономски Дизајн : Овалната обвивка може совршено да одговара на вашата рака за да обезбеди одлично искуство за држење. Микро-Вибрационен Масажер : Мазните тркалезни чешел заби обезбедуваат поголема контактна површина, избегнувајќи оштетување на скалпот и косата. Го подобрува Квалитетот на Спиењето : Долготрајната употреба може ефикасно да го намали опаѓањето на косата, да ги ублажи главоболките и вртоглавицата. Негативен јон : вграден анјонски генератор кој може да генерира негативни јони за неутрализирање на позитивните јони и мазна, светла коса. Чешел за масажа : Наследувајќи го меридијанскиот принцип на традиционалната Кинеска медицина, може да го масира вашиот скалп за да ја промовира циркулацијата на крвта, да го ублажи заморот, да го подобри квалитетот на спиењето, да ја направи вашата коса поздрава. Ovономски Дизајн : Овалната обвивка може совршено да одговара на вашата рака за да обезбеди одлично искуство за држење. Микро-Вибрационен Масажер : Мазните тркалезни чешел заби обезбедуваат поголема контактна површина, избегнувајќи оштетување на скалпот и косата. Го подобрува Квалитетот на Спиењето : Долготрајната употреба може ефикасно да го намали опаѓањето на косата, да ги ублажи главоболките и вртоглавицата. Пакетот Вклучува : 1 * Електричен Чешел За Масажа 1 * Рачна Спецификација : Тип На Ставка : Електричен Чешел За Масажа Материјал : АБС Боја На Предметот : Розова, Сина (По Избор) Батерија : 2 * ААА Батерии (не се вклучени) Температура : 15-35 (за работа и складирање) Големина На Предметот : Прибл. 12 х 6 х 6 см / 4.4 Инчен Пакет Тежина : Прибл.4 Oz Карактеристики овој електричен чешел за масажа е опремен со вграден анјонски генератор кој може да генерира негативни јони за неутрализирање на позитивните јони и мазна, светла коса. Наследувајќи го меридијанскиот принцип на традиционалната Кинеска медицина, може да го масира вашиот скалп за да ја промовира циркулацијата на крвта, да го ублажи заморот, да го подобри квалитетот на спиењето, да ја направи вашата коса поздрава.


Клучни карактеристики

Item Type:
Electric Massage Comb 
Material:
ABS 
Item Color:
Pink, Blue (Optional)
Battery:
2 * AAA Batteries (Not included)
Temperature:
15-35 (for working and storing)
Item Size:
Approx. 12 x 6 x 6 cm / 4.7 x 2.4 x 2.4 inch
Package Weight:
Approx. 182 g / 6.4 oz
Features:
This electric massage comb is equipped with a built-in anion generator which can generate negative ions to neutralize the positive ions and smooth, bright hair. Inheriting the meridian principle of traditional Chinese medicine, it can massage your scalp to promote blood circulation, relieve fatigue, improve sleep quality, make your hair healthier. :
Features:
1. Negative ion:
Built-in anion generator which can generate negative ions to neutralize the positive ions and smooth, bright hair.
2. Massage:
Inheriting the meridian principle of traditional chinese medicine, it can massage your scalp to promote blood circulation, relieve fatigue, improve sleep quality, make your hair healthier.
3. Ergonomic design:
Oval shell can fit your hand perfectly to ensure an excellent grip experience.
4. Smooth round comb teeth provide a larger contact surface, avoiding damage to your scalp and hair.:
5. Long-term use can reduce hair loss effectively, relieve headaches and dizziness. :
6. Light weight:
Enjoy a massage experience at anytime anywhere.
Note:
1. Please read the manual carefully before use.:
2. Please allow 1-3 cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly. :

Слични производи во категоријата