• Со попуст
  • Неодамнешно
ХИДРОЛИЗИРАН ПРОТЕИН ОД ПЧЕНИЦА-Течност-30 г | 1 мл-Микропротеин За Коса, Кожа, Нега На Бебиња, Миење На Телото, Чувствителна Заштита На Косата Длабока Кожа, Реструкту?

ХИДРОЛИЗИРАН ПРОТЕИН ОД ПЧЕНИЦА-Течност-30 г | 1 мл-Микропротеин За Коса, Кожа, Нега На Бебиња, Миење На Телото, Чувствителна Заштита

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

ХИДРОЛИЗИРАНИОТ ПРОТЕИН ОД ПЧЕНИЦА е високо микронизиран протеин базиран на пченица, кој покажува значителна пенетрација на длабочина во вратилото на косата, формирајќи одлична основа за ефективна поправка, реструктуирање и заштита одвнатре ● ОВОЈ ДОДАТОК Не За Директна Апликација! ● Произведено Во Европа. ПОКРАЈ тоа, придонесува за мазност на косата и остава заштитна фолија која се грижи од секојдневните стресови. Овој производ е идеално користен во нега на коса, миење на телото, нега на кожата, нега после сонце, нега на бебиња и чувствителна кожа. Хидролизираниот Протеин од Пченица додава многу привлечни квалитети на шампоните и балсамите за луѓето кои се грижат за здрав изглед и околина. Хидролизираниот Протеин Од Пченица ПРОДИРА ДЛАБОКО во ВЛАКНАТА НА КОСАТА, зајакнувајќи, поправајќи и заштитувајќи ја косата одвнатре. Брзо се апсорбира и се покажа дека го намалува кршењето за повеќе од 80%. АПЛИКАЦИИ : По Сонце / Нега На Бебиња И Чистење / Тело, Нега На Лице / Кондиционирање / Чистење На Лице / Боење На Коса / Течен Сапун / Марамчиња За Лична Нега / Шампон / Производи За Туширање/Бања / Стилизирање. ДОБИЕНИ од 100% природни, обновливи суровини и одобрени ОД КОСМОС, НАТРУ и ЕКОЦЕРТ. Може да се земе предвид за производи СО Еколабел НА ЕУ, Нордиски Лебед и брамиљовал. Processимски процес (не-ГМО). Хомогенизирајте со Кој било Хомогенизатор на 50-55°C/122-131°F. Додадете го АЛГИНОТ полека во водата и мешајте додека не се формира хомоген гел.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата