• Со попуст
  • Неодамнешно
Перика Лепило лепак  Чипка Пред Перика Лепак Екстра Контрола На Влага - Светлина Одржи За Поли И Чипка Фризура Tupee Системи, 38 ml Секој Водоотпорен Транспарентен Чипк?

Перика Лепило лепак  Чипка Пред Перика Лепак Екстра Контрола На Влага - Светлина Одржи За Поли И Чипка Фризура Tupee Системи, 38 ml Секој Водоотпорен

 
DEN 111.84

Количината на стоката
Това е достапна

БЕЗБЕДЕН ЗАФАТ - НАШИОТ Гел За Перика Од Тантела е специјално формулиран да се користи како лепило чувствително на притисок и лепак за поврзување на системите за замена на косата со кожата и скалпот Се спротивставува на влага, потење и вода и цврсто се врзува за вашата кожа. СПЕЦИЈАЛНО ФОРМУЛИРАН-Дизајниран За топлина и влажност, обилно потење и мрсни скалпи, нашиот лак за коса обезбедува сигурна врска и лесно чистење без оглед на условите. БЕЗБЕДЕН ЗА УПОТРЕБА-Нашата Врска Со Духови Врховниот Гел За Перика Од Чипка е специјално дизајниран за оние со чувствителна кожа и скалп, бидејќи нашата формула е ослободена од штетни хемикалии, латекс и токсични состојки, така што е 100% безбеден за вашата кожа. Невидлива Врска-Лесно се чисти, Ова Лепило За Перика од Чипка е безбедно за употреба Со Полиетиленски И Чипкасти Системи за Замена на Косата и создава невидлива врска по нанесувањето. Оваа невидлива врска помага да се скрие линијата на косата и создава природен изглед на вашата перика или перика. Отпорен на вода И Масло - кога носите перика или перика, можете да вежбате и да го покажете својот шарм, можете да бидете сигурни. за да се осигурате дека вашата коса изгледа и се чувствува што е можно поприродно.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата