• Со попуст
  • Неодамнешно
2in1 Четка за чистење чешла пластична рачка за чистење за четка за коса, Отстрани чешел вградена алатка мини отстранувач на нечистотија за коса за отстранување на пр?

2in1 Четка за чистење чешла пластична рачка за чистење за четка за коса, Отстрани чешел вградена алатка мини отстранувач на нечистотија

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

【Трајлив материјал】 Направен од пластика и најлон, што може да се пее, не е лесен за оштетување и деформирање, лесен за чистење по извалкање Многу погодно за чистење на сите видови четка за коса и чешли. 【2 во 1 четка за чистење чешел】 Нашите средства за чистење на четки за коса усвоија двострана дизајн, може темелно да го исчистат чешел за коса; Прво, користејќи ја скелетизираната глава на четка за да се отстрани косата од чешелот; Второ, користејќи ја страната на влакната за чистење на чешел за коса. 【Лесен за употреба】 мини големина и мала тежина што може да се постави директно во вашиот џеб или торба. Секогаш чистете прво, користејќи ја скелетираната глава на четка за да ја отстраните косата од чешелот; Второ, користејќи ја страната на влакната за чистење на чешел за коса. 【Лесен за употреба】 мини големина и мала тежина што може да се постави директно во вашиот џеб или торба. Секогаш чиста и свежа коса, градење на прашина и производ. 【За употреба дома или салон】 Тоа е подарок што ќе им помогне на луѓето да ја одржат косата чиста и хигиенска. Четката со чешел е погодна за дома, салон за коса, па дури и за лична употреба, исто така е добар избор за патување. 2-во-1 четка за чистење четка пластична рачка чистач за чистење на четки за коса Отстрани чешел вградена алатка мини отстранување на нечистотија за коса за отстранување на кориснички прашини од дома и кориснички салони : сосема нови и висококвалитетни.


Клучни карактеристики

Name:
2-in-1 Comb Cleaning Brush
Color:
Orange, Green, Gray
Material:
Plastic, Nylon Bristles
Size:
17*5.5cm/6.7*2inch
The Package Contains:
1pcs*2-in-1 Comb Cleaning Brush :

Слични производи во категоријата