• Со попуст
  • Неодамнешно
БИУДЕКО 5 парчиња Шнола За Коса За Жени Додатоци За Коса Клип За Бисерна Канџа Метални Клипови За Коса За Жени Клип За Цветна Коса Клип За Канџи Женски Клип За Нокти ?

БИУДЕКО 5 парчиња Шнола За Коса За Жени Додатоци За Коса Клип За Бисерна Канџа Метални Клипови За Коса За Жени Клип За Цветна Коса Клип

 
DEN 495.20

Количината на стоката
Това е достапна

МЕТАЛНИ КЛИПОВИ за КОСА Карактеристика шик боја, одговара на вашите различни тимови, бои за коса и фризури КЛИПОВИ ЗА КОСА за ЖЕНИ завршува со фина изработка, издржлив и не е лесен за кршење и обезбедува долго време на сервирање. КЛИПОВИ за ЦВЕТНИ КАНЏИ нашиот моден клип за коса е за вашето семејство, пријатели, девојка и секој што го сакате. КЛИПОВИТЕ за ВИЛИЦА за КОСА завршуваат Издржливи и добро ја држат косата, но не мора да се грижите дали ќе ја оштетите косата. ЖЕНСКА КОСА клип покрај тоа, ние исто така ќе ви обезбедиме добра услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ќе ви одговориме навреме. МЕТАЛНИ КЛИПОВИ за КОСА Карактеристика шик боја, одговара на вашите различни тимови, бои за коса и фризури. КЛИПОВИ ЗА КОСА за ЖЕНИ завршува со фина изработка, издржлив и не е лесен за кршење и обезбедува долго време на сервирање. КЛИПОВИ за ЦВЕТНИ КАНЏИ нашиот моден клип за коса е за вашето семејство, пријатели, девојка и секој што го сакате. КЛИПОВИТЕ за ВИЛИЦА за КОСА завршуваат Издржливи и добро ја држат косата, но не мора да се грижите дали ќе ја оштетите косата. ЖЕНСКА КОСА клип покрај тоа, ние исто така ќе ви обезбедиме добра услуга за клиенти, доколку имате какви било прашања, ќе ви одговориме навреме. Пакетот Вклучува 5 х Карактеристики на клипот за нокти за коса-Издржлив И добро ја држи косата, но не мора да се грижите дали ќе ја оштетите косата од розова ноктот. - Големина : 11, 00Х5, 00Х4, 00см/4, 32Х1, 97Х1 женски клип за нокти за коса. - Со фина изработка, издржлив и не е лесен за кршење и обезбедува долго време на сервирање метални клипови за коса. - Практичен клип за канџи за коса што може добро да ја фати вашата коса и нема да направи да се чувствувате непријатно клипови за канџи за цветна коса.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата