• Со попуст
  • Неодамнешно
Апликатор за скалп, чешел за нега на коса, апликатор за масло за коса, четка за течности за глава на лекови, есенцијално масло за третман на коса, погоден за дома и па?

Апликатор за скалп, чешел за нега на коса, апликатор за масло за коса, четка за течности за глава на лекови, есенцијално масло за третман

 
DEN 277.28

Количината на стоката
Това е достапна

Главна цел : Чешелот на апликаторот за скалпот помага во внесување на ботанички есенции во корените на косата постепено да се згуснува и зајакнува новата коса Користете го апликаторот за скалп за поголема удобност, релаксација и најдобро искуство со масажа. Апликаторот за скалп е дизајниран во софистицирана и стилска мини големина за лесна преносливост. Широк спектар на апликации : Овој апликатор за скалп е погоден за различни серуми, негување течности, балсами, есенцијални масла и повеќе за да се храни скалпот. Со апликаторот за скалп, суштината е прецизно воведена во корените без потреба да се применуваат со рака, за совршено вклопување на скалпот. Бидете внимателни да бидете нежни кога користите апликатор за скалпот за да спречите пад на косата. 7 Дизајн на чешел : Апликаторот за скалп доаѓа со 7 помошни заби на чешел, овој апликатор за скалп е посоодветен за скалпот и ја промовира циркулацијата на скалпот на скалпот. Користете ја четката за масажер за кондиционер за да се тркалате и масирате напред и назад на скалпот, притискајќи го дизајнот на мека капа за да го забрзате протокот. Трајно до последно : Направено од висококвалитетна пластика, овој апликатор за скалп е лесен, отпорен на возраст и има долг животен век. Чешелот на апликаторот за скалп е ергономски дизајниран за лесен и удобен зафат. Банданите се дизајнирани да се запечатуваат цврсто и нема да дозволат течностите да се истурат или да протекуваат. Висока ефикасност : Апликаторот за раствор од 1 MLSCALP има прецизна масажа на скалата и може да се исцеди и под притисок за време на употребата за да се олесни брзата дренажа. Апликаторот за скалп има вградена 1мл течна чаша. Главна цел : Чешелот на апликаторот за скалпот помага во внесување на ботанички есенции во корените на косата постепено да се згуснува и зајакнува новата коса. Користете го апликаторот за скалп за поголема удобност, релаксација и најдобро искуство со масажа. Апликаторот за скалп е дизајниран во софистицирана и стилска мини големина за лесна преносливост. Широк спектар на апликации : Овој апликатор за скалп е погоден за различни серуми, негување течности, балсами, есенцијални масла и повеќе за да се храни скалпот.


Клучни карактеристики

Item Type:
Scalp Applicator
Material:
Plastic
Scope of Application:
Suitable for various serum, nutritional solutions, conditioners, etc.
Package List:
1 x Scalp Applicator:
1 x User Manual:

Слични производи во категоријата