• Со попуст
  • Неодамнешно
Четки За Мокра Коса Четки За Отплеткување За Сушење Со Фен Антистатички Најлонски Четки За Отплеткување На Влакна За Жени За Стилизирање Четка За Коса Чешел За Сит?

Четки За Мокра Коса Четки За Отплеткување За Сушење Со Фен Антистатички Најлонски Четки За Отплеткување На Влакна За Жени За

 
DEN 154.88

Количината на стоката
Това е достапна

? Достапно за влажна коса, можете да го користите откако ќе ја измиете косата, широкиот чешел и меките влакна го олеснуваат отплеткувањето на влажната коса ? Достапно за сушење на косата, може да се користи за сушење на косата и лесна работа за стилизирање на косата. ? Достапно за сите типови коса на жени и мажи, влажна и сува, кадрава и права, густа и тенка, долга и кратка коса. ? Статички слободен, изработен од абс материјал, без статички електрицитет. И влакната со врвови на топката немаат штета на скалпот, го прават удобен за употреба. ? Ние нудиме гаранција за квалитет и услуга, ако не сте задоволни со четката или имате какви било прашања, слободно контактирајте не и ние ќе ви помогнеме да ги решите проблемите. ? Достапно за влажна коса, можете да го користите откако ќе ја измиете косата, широкиот чешел и меките влакна го олеснуваат отплеткувањето на влажната коса. ? Достапно за сушење на косата, може да се користи за сушење на косата и лесна работа за стилизирање на косата. ? Достапно за сите типови коса на жени и мажи, влажна и сува, кадрава и права, густа и тенка, долга и кратка коса. ? Статички слободен, изработен од абс материјал, без статички електрицитет. И влакната со врвови на топката немаат штета на скалпот, го прават удобен за употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата