• Со попуст
  • Неодамнешно
Коса Градење Влакна За Чистење На Косата Со Спреј Апликатор Пумпа Млазницата-Природни &засилувач; Неоткривање, Веднаш Подебели Полна Коса Крие Губење На Косата 30 С?

Коса Градење Влакна За Чистење На Косата Со Спреј Апликатор Пумпа Млазницата-Природни &засилувач; Неоткривање, Веднаш Подебели Полна

 
DEN 601.60

Количината на стоката
Това е достапна

●Влакна За коса + Апликатор За Прскање Е Дизајниран прецизно и лесно да ги нанесува влакната на косата на местата за разредување за веднаш да ги покрие ќелавите точки, истенчувањето и лепливоста низ слепоочниците, круната и страните ●Веднаш Добијте Пополна И Погуста Коса●потребни се само не повеќе од 30 секунди за да се нанесат влакна за градење коса, а откако ќе се нанесат, ја прави истенчената коса да изгледа погуста и пополна. ●Природни Влакна За Коса Од Врвен Степен На Кератин} Користејќи кератински протеин од растителен извор за да создадете влакна за коса без мирис обоени за да одговараат на постојните влакна на косата, влакната за коса се совршено решение додека чекате Повторно Растење На Терапијата За Производи За Коса за да го зголемите обемот и дебелината на вашата коса. Откако Ќе го нанесете, ќе трае цел ден и ноќ. Влакната за коса отпорни на пот, ветер и вода цврсто се заклучуваат на постојната коса со цврсто силно држење, но исто така лесно и чисто се отстрануваат под туш или следниот шампон. ●Лесна Апликација●Зашрафете го горниот капак и просејте и закачете го апликаторот за прскање на врвот на шишето, притиснете го спрејот за разредување на косата на тенки области и гледајте како малите влакна за задебелување на косата се држат до постојните фоликули на косата како супер магнети-веднаш пополнување – задебелување и обезбедување целосна покриеност над ќелавите точки, истенчување и лепливост.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата