• Со попуст
  • Неодамнешно
Затегната четка за коса, чешел за зацрвстување на косата чешла со двојна еднострана четка за коса затемнувач чешел за чешање четка за четка за стилизирање на стили?

Затегната четка за коса, чешел за зацрвстување на косата чешла со двојна еднострана четка за коса затемнувач чешел за чешање

 
DEN 201.44

Количината на стоката
Това е достапна

Затегнување на четката за коса за затегнување на четката за коса : Стрејтниот чешел за коса може да чешла првут на косата и вишокот на производи за нега на кожата за да ја направи косата чиста и здрава Зацврстувачот на двојната странична стегач може да се користи за зацрвстување на косата без електрична и нега на коса во меѓувреме. Анти-статички чешел со двојна четка : Затегнување на косата одделна коса и потоа тријте ги за да се обликува и да не го повреди скалпот, без да генерира статичка електрична енергија. Фризеровиот чешел се грижи и да ја исправи косата добро, направете ја вашата коса помека и пострашна, без фризура. Се чувствува удобно за држење : двојните четки е уред за кревање на пролет, салонот за фризери за фризури подобро одговара на дланката, се чувствува пријатно за држење, двојната четка е лесна за употреба, лесен начин за стилизирање или исправување на косата. Супериорни високо квалитетни влакна : чешел за затегнување на косата е изработен од супериорен материјал со висок квалитет на влакната, без штета на вашата коса, двостраната четка обезбедува искуство со супер чешлање. Пренасочувачот на косата за фризерски салони е одличен за сите типови на коса, особено долга коса. Нежните и исправени замрзнати кадрици : Зацрвнувачот на косата го подобрува здравјето на косата : Намалете ја фризурата на косата, намалете ги сплитните краеви на косата, мазни и исправени замрзнати кадрици, направете ја косата повеќе мазна. Затегнување на четката за коса за затегнување на четката за коса : Стрејтниот чешел за коса може да чешла првут на косата и вишокот на производи за нега на кожата за да ја направи косата чиста и здрава. Зацврстувачот на двојната странична стегач може да се користи за зацрвстување на косата без електрична и нега на коса во меѓувреме. Анти-статички чешел со двојна четка : Затегнување на косата одделна коса и потоа тријте ги за да се обликува и да не го повреди скалпот, без да генерира статичка електрична енергија. Фризеровиот чешел се грижи и да ја исправи косата добро, направете ја вашата коса помека и пострашна, без фризура. Се чувствува удобно за држење : двојните четки е уред за кревање на пролет, салонот за фризери за фризури подобро одговара на дланката, се чувствува пријатно за држење, двојната четка е лесна за употреба, лесен начин за стилизирање или исправување на косата.


Клучни карактеристики

Item Type:
Bristles Clamp
Material:
ABS
Package List:
1 x Bristles Clamp :

Слични производи во категоријата