• Со попуст
  • Неодамнешно
Клипови За Нокти За Бисерна Коса Големи Додатоци За Коса Елегантни Големи Кристали Ленти За Глава Фиба Вратоврска За Коса Рак За Коса Ленти За Глава Што Не Се Лизга?

Клипови За Нокти За Бисерна Коса Големи Додатоци За Коса Елегантни Големи Кристали Ленти За Глава Фиба Вратоврска За Коса Рак

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Quellogant Hair Claps Може да добиете клип за фаќање коса вклучува 3 стил на бисерни метални клипови за коса Погоден за различни форми и дизајни за различни прилики за да ја направите вашата коса убава. Големата големина пеперутка акрилни клипови за коса шнола елен коса рак шноли додатоци за коса за стилизирање е изработена од популарната форма и материјал, така што можете да го изберете стилот што ви се допаѓа. Foshion geometric Bearl Metal Design € Француските канџи За коса клипови со бисерни канџи со големи димензии дамски рак модни додатоци за коса фиба ноктот вилица за жена не се лизга, може цврсто да ја држи косата без да го оштети скалпот и без разлика дали типот на вашата коса е густ, тенок, кадрава или права коса дефинитивно ќе одговара на нашиот производ.Совршен за елегантни и нежни женски пријатели. Quide Application. Нашата бисерна коса клипови орнаменти нема да ја повредат вашата коса, нема ' рѓа пластични клипови за коса и долго задржување на бојата, без избледување. Златни метални штипки за коса за коса ќе се држат цврсто и ќе ја одржуваат вашата коса уредна и сува кога правите чистење на лицето, шминка, готвење, капење, состанување или работа. Frashrush Gold Hair Adsessotions Quomens grage claw girls стега мода елегантен голем бисер коса канџи клипови фиба мода додатоци за коса погоден за секоја важна пригода што сакате да бидете пошармантни и попривлечни. Quest Freade Difture Ова ќе биде најдобриот подарок за вашата мајка, сопруга, ќерка или женска пријателка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата