• Со попуст
  • Неодамнешно
Женски Метални Бисерни Клипови За Коса, Додатоци За Стилизирање На Коса Кои Не Се лизгаат Силни Шноли За Фиксирање Шноли, Повеќе Стилови Шноли За Подароци За Денот ?

Женски Метални Бисерни Клипови За Коса, Додатоци За Стилизирање На Коса Кои Не Се лизгаат Силни Шноли За Фиксирање Шноли, Повеќе

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

●РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ ОБУВКИ за ГЛАВА ● мал миризлив клип за патка за ветер, мал цвет кристал женски геометриски тип, различни стилови за ваша референца, различни комбинации за задоволување на вашите дневни потреби ●ЗАШТИТЕТЕ ја и УКРАСЕТЕ ЈА КОСАТА со заоблени рабови и мазна, сјајна завршница, овие глави се добар додаток кој не само што ја истакнува вашата глава, туку и ја штити вашата коса и прави да изгледате елегантно и убаво. ①КОРИСТИ не Само што може да ја украси вашата убавина и да ве направи попривлечни, туку може да се користи и како подарок за девојчиња, женски девојки, мајки. ●ПРИМЕНЛИВИ СЦЕНАРИЈА●овие прекрасни глави се погодни за сите прилики, без разлика дали сте дома или надвор на состанок, забава, оваа глава е задолжителен додаток за да ја зголемите вашата убавина. ●КАКО ДА ЈА КОРИСТИТЕ ШТИПКАТА за КОСА ● овој клип за коса може да биде совршено украсен на вашата коса со само еден клик и е лесен и брз за употреба. Убави и стилски шноли.Спецификација : Материјал : легиран метал, метална пружина.


Клучни карактеристики

Material:
alloy metal, metal spring

Слични производи во категоријата