• Со попуст
  • Неодамнешно
ЏИЕКРИХЛО рајнстоун ресел Клип За Коса Кристален Клип За Коса Супер Блескав Клип За Коса Прекрасен врвен Луксузен Подарок за Жени Девојки.

ЏИЕКРИХЛО рајнстоун ресел Клип За Коса Кристален Клип За Коса Супер Блескав Клип За Коса Прекрасен врвен Луксузен Подарок за Жени Девојки.

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајн на реси од кристал - нашиот прекрасен клип за коса има многу посебен дизајн, тој е опкружен со реси, поставува врвни кристали, ви овозможува да направите голем прскање, најблескавото постоење! Материјал - овој клип за коса со реси од кристал е изработен од висококвалитетна легура, процес на галванизација, не е лесен за бледнеење, силен и издржлив, не е лесен за кршење, не грижете се дали ќе го направите вашиот скалп алергичен, ве молиме слободно носете. Сите намени-внатрешни или надворешни клипови За коса За убави и елегантни фризури Создаваат едноставен и софистициран изглед со овој украсен додаток за коса. Лесна убавина за сите типови коса, погодна за секоја боја на коса, стилска алатка за коса за кадрава права и кадрава коса. Може да се користи и како брош за украсување на вашата облека. ПОГОДНИ ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА - овие метални канџи за коса се погодни за сите видови коса, особено за обезбедување пуштена коса или создавање забавен изглед, погодни се и за забави, работа, патувања и секојдневна употреба. Висококвалитетна колекција додатоци за коса.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата