• Со попуст
  • Неодамнешно
Ножици за коса, Ergономска Рачка Ножици За Сечење Коса Разредување Тресок Непречено Отворање Затворање Професионално Остро Сечење За Бербер За Фризерски Стил Во Са?

Ножици за коса, Ergономска Рачка Ножици За Сечење Коса Разредување Тресок Непречено Отворање Затворање Професионално Остро Сечење За

 
DEN 249.92

Количината на стоката
Това е достапна

Одлично Остро Сечење : Тресне ножици со остри сечила и може да ја исече косата во еден момент, ножиците со висока јачина се погодни за сите суви и влажни стилови на коса Прецизно Лежиште За Фино Подесување : Прилагодувачот прифаќа прецизно лежиште за фино подесување, а ножиците имаат подобра стабилност, непречено отворање и затворање и го намалуваат триењето. Премиум Материјал : ножиците за разредување На Косата се изработени од нерѓосувачки челик, со одлична стабилност и издржливост за употреба. Ergономски Дизајн : Ножици со удобна закривена рачка за помал напор во процесот на сечење, овозможувајќи секој прст да работи самостојно и да се заморува за време на работата. Широка Примена : Салонски ножици ножиците се безбедни и лесни за употреба, овие ножици за сечење коса се едноставни за употреба кај мажи, жени, возрасни и деца. Одлично Остро Сечење : Тресне ножици со остри сечила и може да ја исече косата во еден момент, ножиците со висока јачина се погодни за сите суви и влажни стилови на коса. Прецизно Лежиште За Фино Подесување : Прилагодувачот прифаќа прецизно лежиште за фино подесување, а ножиците имаат подобра стабилност, непречено отворање и затворање и го намалуваат триењето. Премиум Материјал : ножиците за разредување На Косата се изработени од нерѓосувачки челик, со одлична стабилност и издржливост за употреба. Ergономски Дизајн : Ножици со удобна закривена рачка за помал напор во процесот на сечење, овозможувајќи секој прст да работи самостојно и да се заморува за време на работата. Широка Примена : Салонски ножици ножиците се безбедни и лесни за употреба, овие ножици за сечење коса се едноставни за употреба кај мажи, жени, возрасни и деца.


Клучни карактеристики

Item Type:
Hair Cutting Scissors
Material:
Stainless Steel
Uses:
Suitable for family haircuts, children's haircuts, hairdressers
Package List:
1 x Hair Cutting Scissors:

Слични производи во категоријата