• Со попуст
  • Неодамнешно
Крпа ОД МИКРОФИБЕР ТАНКАНО За Кадрава Коса Голема Супер Апсорбирачка Крпа За Коса Против Разлетување 23,6 х47 Крпа За Брзо Сушење На Косата Завиткајте За Бања Спа Шми?

Крпа ОД МИКРОФИБЕР ТАНКАНО За Кадрава Коса Голема Супер Апсорбирачка Крпа За Коса Против Разлетување 23,6 х47 Крпа За Брзо Сушење На

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

ЕКСТРА ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА Тој е многу поголем од другите крпи за коса на пазарот, што овозможува секој тип на коса да се завитка правилно и лесно во турбан, особено за кадрава и подолга коса. СУПЕР МЕКА И АБСОРБЕНТА. Пешкирот за коса е изработен од висококвалитетна ткаенина од микрофибер, која се чувствува навистина мека и удобна и како што е направена кадифена, овозможува да биде уште поапсорбента од нормалните. ЗАШТЕДЕТЕ ВРЕМЕ И ЗАШТИТЕТЕ ЈА КОСАТА. Оваа крпа за коса ќе ја исуши вашата коса побрзо и ќе го намали времето при фенирање, еден од главните случаи на оштетување на косата како расцепени краеви, а исто така ќе и помогне на вашата коса да биде помалку пржена и помазна. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ПЕШКИР. Тоа е крпа за коса, но повеќе од крпа за коса. Оваа крпа можете да ја користите и после капење, за време на спа или шминка, дури и како бебешка крпа, добро ќе ги игра улогите на различни позиции. ОДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК. Исклучителното пакување го прави одлична идеја за подарок. Тоа ви помага да ја доставите вашата грижа до вашите семејства и пријатели. Купете уште неколку од оваа убава и корисна крпа нема да зажалите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата