• Со попуст
  • Неодамнешно
Кадрава Лента без топлина, Свилен Виткач За Коса, Лента За Виткање Без Топлина Кадрици Без Топлина Самостојна Алатка За Виткање Коса За Спиење За Долга И Средна Кос?

Кадрава Лента без топлина, Свилен Виткач За Коса, Лента За Виткање Без Топлина Кадрици Без Топлина Самостојна Алатка За Виткање Коса За

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ЛЕНТА за ВИТКАЊЕ КОСА : лентата за виткање е изработена од памук, Завиткана со слој лента, не се создава триење во косата, го намалува разлетувањето и ја прави косата мека и сјајна, која може да се преклопи и фиксира и многу мека и издржлива НЕМА ДА ЈА ПОВРЕДИ КОСАТА : лентата за виткање без топлина не користи топлина и не ја оштетува вашата коса. Ова обезбедува кадрици на косата природно без употреба на топлина. Оваа прачка за формирање бранови за коса работи без електрична енергија и можете лесно да ја стилизирате косата без да ја оштетите косата. ГОЛЕМИНА НА ПАТУВАЊЕ и МАЛА ТЕЖИНА : лентата за глава за виткање е погодна за целата коса. Пакување за вадење за ефикасно складирање. Лесен за употреба дома или носење кога излегувате. Погоден за употреба на сува или влажна коса. Почестете се со убава фризура секој ден. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА и НОСЕЊЕ : оваа алатка за стилизирање е лесна за употреба, само виткајте ја косата со лента за виткање, завиткајте ја косата околу две прачки за виткање, врзете ја со скринчи и завиткајте ја околу главата пред да легнете навечер. Виткачите без топлина ви даваат убава фризура во секојдневниот живот бидејќи е лесна за употреба дома или можете да ја носите кога излегувате. ПОДОБРЕТЕ ЈА ЕФИКАСНОСТА НА ВИТКАЊЕ : Пред спиење навечер, виткајте ја косата со лента за виткање, разбудете се наутро и можете да навивате неверојатни кадрици без да поминувате повеќе време. Можете да постигнете совршена кадрава коса. ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ЛЕНТА за ВИТКАЊЕ КОСА : лентата за виткање е изработена од памук, Завиткана со слој лента, не се создава триење во косата, го намалува разлетувањето и ја прави косата мека и сјајна, која може да се преклопи и фиксира и многу мека и издржлива. НЕМА ДА ЈА ПОВРЕДИ КОСАТА : лентата за виткање без топлина не користи топлина и не ја оштетува вашата коса. Ова обезбедува кадрици на косата природно без употреба на топлина. Оваа прачка за формирање бранови за коса работи без електрична енергија и можете лесно да ја стилизирате косата без да ја оштетите косата. ГОЛЕМИНА НА ПАТУВАЊЕ и МАЛА ТЕЖИНА : лентата за глава за виткање е погодна за целата коса. Пакување за вадење за ефикасно складирање. Лесен за употреба дома или носење кога излегувате. Погоден за употреба на сува или влажна коса. Почестете се со убава фризура секој ден. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА и НОСЕЊЕ : оваа алатка за стилизирање е лесна за употреба, само виткајте ја косата со лента за виткање, завиткајте ја косата околу две прачки за виткање, врзете ја со скринчи и завиткајте ја околу главата пред да легнете навечер.


Клучни карактеристики

Item Type:
Heatless Hair Curler
Material:
EVA foam / cotton
Curler Size Without Heat:
Approx. 90 x 2.7cm / 35.4 x 1.1inch
Hair Clip Size:
Approx. 8.5 x 5cm / 3.3 x 2inch
List of packages:
1 x curler without heat :
2 x headband :
1 x hair clip :

Слични производи во категоријата