• Со попуст
  • Неодамнешно
Силиконски душек отпорен на топлина, капакот на мат за виткање пеглани, затегнување на косата, рамни пеглани и други алатки за топла коса.

Силиконски душек отпорен на топлина, капакот на мат за виткање пеглани, затегнување на косата, рамни пеглани и други алатки за топла

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

1 Отпорен на загревање : Овој душек е изработен од силиконски степен на храна, издржува топлина до 460 F степени. Екселентна стабилност на топлина, нетоксична. Отпорен на SLIP : Дизајн на уникатен бран текстура ги задржува алатките за стилизирање на косата на површината. Лесно за чистење и совршено за патување : Многу лесно може да се мие. Може да ја исплакнете силиконската мат во топла вода со сапуница за да ја исчистите или измиете во машината за миење садови.МАТ и Дизајн на торбичка-2 начини како виткање железна матка и торбичка, лесни за држење и чување на топла алатки за стилизирање на косата за безбедно носење без да чекате да се олади. Заштита на вашиот бројач безбедно. Силиконскиот пат за патување е лесен за чистење, само измијте го со вода.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата