• Со попуст
  • Неодамнешно
Асол Бисер Невеста Свадба Иглички За Коса Сребрен Лист Невестински Парчиња Коса Сини Кристали Додатоци За Коса За Жени И Девојки (Пакет од 2)

Асол Бисер Невеста Свадба Иглички За Коса Сребрен Лист Невестински Парчиња Коса Сини Кристали Додатоци За Коса За Жени И Девојки

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Украсен со легура и кристал тоа е многу убаво и го покажува вашиот шарм Тоа е лесен, и тоа може да се носи на целиот ден за бајка костим. Игличките за невестинска коса се направени од светкави кристали и бисери и сини кристали.Деликатната фризура е совршена за декорација на косата и различни стилови на коса. Сребрената глава за свадба е приближно 3,1*4,3 инчи, и лесно можете да направите шнолите да одговараат на вашата фризура со промена на насоката и степенот на жицата. Свадбените клипови за коса се нежен подарок за себе, вашата мајка, ќерка, сестра и пријателка.Прекрасниот накит за коса е погоден за жени и деверуша. Матурска гроздобер коса нагоре ќе изгледа прекрасно со било кој стил на венчаница.Добивате многу комплименти во толпата. Додатокот за свадбена коса за невести е совршен завршен допир на секој изглед на денот на свадбата. Бидејќи нашите шноли се толку лесни, тоа е одличен избор за вашите специјални прилики. Елегантниот и прекрасен дизајн на овие иглички за коса ќе ја обезбеди неговата практичност и популарност меѓу декорацијата на главите. Практичноста е нашата силна страна.Исклучителната структура и занает ги прават игличките за коса да изгледаат уникатно и карактеристично.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата