• Со попуст
  • Неодамнешно
ножици за сечење коса комплет За сечење коса Ножици За Разредување Професионална Берберска Фризура Ножици За Сечење Салон Фризерски Стил ножици за коса професион?

ножици за сечење коса комплет За сечење коса Ножици За Разредување Професионална Берберска Фризура Ножици За Сечење Салон Фризерски

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Ergономски Дизајн : Ножици со удобна закривена рачка за помал напор ножици за коса процесот на сечење, овозможувајќи секој прст да работи самостојно и гуми за време на работата Одлично Сечење : ножици За фризура Ножици За Тресне со сечила и ножици за сечење коса можат да ја исечат косата ножици за сечење коса , ножици со висока јачина се погодни за сите суви и влажни стилови на коса. Лежиште за фино Подесување : ножиците за Прилагодувач на коса усвојуваат фино подесување, а ножиците имаат подобра стабилност, отворање и затворање и го намалуваат триењето. Широка Примена : Ножиците За Салонски ножици се безбедни и лесни за употреба, овие ножици за сечење коса се едноставна употреба на комплет за сечење коса кај мажи, жени, возрасни и. Премиум Материјал : ножиците за разредување На Косата се изработени од нерѓосувачки челик, отпорни на корозија со одлична стабилност и издржливост за употреба. Ergономски Дизајн : Ножици со удобна закривена рачка за помал напор ножици за коса процесот на сечење, овозможувајќи секој прст да работи самостојно и гуми за време на работата. Одлично Сечење : ножици За фризура Ножици За Тресне со сечила и ножици за сечење коса можат да ја исечат косата ножици за сечење коса , ножици со висока јачина се погодни за сите суви и влажни стилови на коса.


Клучни карактеристики

Item Type:
Hair Cutting Scissors
Material:
Stainless Steel
Uses:
Suitable for family haircuts, 's haircuts, hairdressers
Package List:
1 x Hair Cutting Scissors

Слични производи во категоријата