• Со попуст
  • Неодамнешно
Исцелување 3 парчиња чистење масажер лесен рог алатка за нега на скалпот масажа опуштете се мажи анти-статична природна глава за меридијани кафеав чешел што се меш?

Исцелување 3 парчиња чистење масажер лесен рог алатка за нега на скалпот масажа опуштете се мажи анти-статична природна глава за меридијани

 
DEN 196.80

Количината на стоката
Това е достапна

пластика Чешел за чистење на косата : Неговите рабови се многу мазни, пријателски расположени за кожата, безбедни и удобни. Detangling Massage Comb : Четкајте ја косата за елеганција. Исчистете го скалпот, извадете ја првут, чешање на скалпот. Без статички чешел : - со преносен дизајн и лесен за употреба, навистина прекрасен чешел за масажа за миење на коса за избор. Четка за масажа : Со преносен дизајн и лесен за употреба, навистина прекрасен чешел за масажа за миење коса за избор. Масаџер на скалпот на главата : лесен и преносен, лесен за носење на околината. Чешел за чистење на косата : Неговите рабови се многу мазни, пријателски расположени за кожата, безбедни и удобни. Detangling Massage Comb : Четкајте ја косата за елеганција. Исчистете го скалпот, извадете ја првут, чешање на скалпот. Без статички чешел : - со преносен дизајн и лесен за употреба, навистина прекрасен чешел за масажа за миење на коса за избор. Четка за масажа : Со преносен дизајн и лесен за употреба, навистина прекрасен чешел за масажа за миење коса за избор. Масаџер на скалпот на главата : лесен и преносен, лесен за носење на околината. Пакетот вклучува 1 x карактеристики на четки- ергономски дизајн, многу опуштено и удобно за одржување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата