• Со попуст
  • Неодамнешно
12 Спакувајте Мали Клипови За Нокти За Коса Од Бисер Мини Клипови За Канџи Дизајн Во Форма На Цвет Слатки Шноли За Цвеќе Мини Иглички За Коса За Жени Девојки Густа Ко?

12 Спакувајте Мали Клипови За Нокти За Коса Од Бисер Мини Клипови За Канџи Дизајн Во Форма На Цвет Слатки Шноли За Цвеќе Мини

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

?Елеганција Игла За Коса : овие клипови за коса се направени од вештачки бисери и легиран материјал, белите бисери се распоредени во форма на цвеќиња од маргаритка и вградени на златни клипови за канџи, кои се едноставни, убави и елегантни,носењето на вашата коса ќе го направи вашиот темперамент поелегантенИ ние обезбедуваме 3 бои за да изберете, така што ќе можете да одговарате на вашите дневни облеки и вечерни фустани(БИСЕРНО БЕЛА, САФИР СИНА, СИМПАТИЧНА РОЗОВА). ?Мала Големина На Клипови За Коса : ви обезбедуваме 12 парчиња мини клипови за нокти за коса од бисер, Ги Исполнуваме вашите дневни барања, Создаваме различни фризури, правиме вашиот стил на коса да изгледа поживописно и пенливо.Шнолите се мали, но издржливи, мини големината на фиба е приближно : 0,79 инчи. ?Многу Добар Квалитет и Силен Стисок : квалитетот и чувството на шнолите се многу добри и штом ќе ги добиете ќе се заљубите во нив.Декоративните клипови за коса додатоци за коса се дизајнирани со испреплетени заби, што е лесно да се отвораат и затвораат и можат цврсто да се држат на косата.Издржлива употреба, не е лесно да се скрши. ?Различни Прилики : Елегантните штипки за коса се првиот избор за подарок За Денот на Мајката, забави за подароци на мама, родендени, свадби, танци, банкети и други прилики. Клипот за канџи не само што ве одржува прекрасен изглед, туку носи и многу комплименти.Совршен подарок за жени и girls.It може да се носи преку целата година во пролет, лето, aut и зима, а многумина ќе ве ценат. ?Услуга на продавачот : искуството на клиентите и квалитетот на нашите производи е нашата примарна цел.Ако фиба е оштетена или изгубена за време на транспортот, ве молиме контактирајте ме.Лесно враќање или замена на лесен начин. 12 Спакувајте Мали Клипови За Нокти За Коса Од Бисер Мини Клипови За Канџи Дизајн Во Форма На Цвет Слатки Цветни Шноли Мини Иглички За Коса За Жени Девојки Густа Коса Нелизгачки Клипови За Коса Додатоци За Декорација На Коса-Бисерно Бело Многу добар Квалитет,што ќе ви се допадне веднаш штом ќе го добиете.


Клучни карактеристики

Material:
artificial pearls and alloy
Size:
length about 0.79inch
Color:
white and gold
Features:
Keep hairstyle pretty all the time:
Hair pearls fancy hair clips pearls for hair claw clips for thick hair pearl hair claw pearl clips :
Smooth teeth, no damage to hair, after repeated polishing :
Whether you have thick, thin, curly, straight, long or short hair, they can help you create charming hairstyles at ease. :
Tight design for firmer and more stable grip :
Cute girls use it to dress up their original beauty and make themselves unique and unique :
Dignified ladies use it as an elegant decoration to highlight their noble temperament, and it is a perfect hair accessory :
Wide range of use:
These mini pearl hair claw clips are decorated with white color artificial pearl and arranged in the shape of daisy flowers, look beautiful and sweet, nice hair decorations for various occasions, such as parties, birthdays, weddings, dances, banquets, exercise, classroom, offices and so on, which help you show your elegant and sweet temperament. :

Слични производи во категоријата