• Со попуст
  • Неодамнешно
JIEKRIHLO 2 Парчиња rhinestone tassel Клип За Коса Кристално Клип За Коса Супер Блескав Клип За Коса Прекрасен врвен Луксузен Подарок за Жени Девојки.

JIEKRIHLO 2 Парчиња rhinestone tassel Клип За Коса Кристално Клип За Коса Супер Блескав Клип За Коса Прекрасен врвен Луксузен Подарок

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајн на реси од кристал - нашиот прекрасен клип за коса има многу посебен дизајн, тој е опкружен со реси, поставува врвни кристали, ви овозможува да направите голем прскање, најблескавото постоење! Материјал - овој клип за коса со реси од кристал е изработен од висококвалитетна легура, процес на галванизација, не е лесен за бледнеење, силен и издржлив, не е лесен за кршење, не грижете се дали ќе го направите вашиот скалп алергичен, ве молиме слободно носете. Сите намени-внатрешни или надворешни клипови За коса За убави и елегантни фризури Создаваат едноставен и софистициран изглед со овој украсен додаток за коса. Лесна убавина за сите типови коса, погодна за секоја боја на коса, стилска алатка за коса за кадрава права и кадрава коса. Може да се користи и како брош за украсување на вашата облека. ПОГОДНИ ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА - овие метални канџи за коса се погодни за сите видови коса, особено за обезбедување пуштена коса или создавање забавен изглед, погодни се и за забави, работа, патувања и секојдневна употреба. Висококвалитетна колекција додатоци за коса. Производ на извонредност во индустријата за додатоци за коса. Безусловна 100% гаранција, но ако не сте задоволни од која било причина, ве молиме известете не и добијте поврат без проблеми. Дизајн на реси од кристал - нашиот прекрасен клип за коса има многу посебен дизајн, тој е опкружен со реси, поставува врвни кристали, ви овозможува да направите голем прскање, најблескавото постоење!. Материјал - овој клип за коса со реси од кристал е изработен од висококвалитетна легура, процес на галванизација, не е лесен за бледнеење, силен и издржлив, не е лесен за кршење, не грижете се дали ќе го направите вашиот скалп алергичен, ве молиме слободно носете. Сите намени-внатрешни или надворешни клипови За коса За убави и елегантни фризури Создаваат едноставен и софистициран изглед со овој украсен додаток за коса. Лесна убавина за сите типови коса, погодна за секоја боја на коса, стилска алатка за коса за кадрава права и кадрава коса. Може да се користи и како брош за украсување на вашата облека. ПОГОДНИ ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА - овие метални канџи за коса се погодни за сите видови коса, особено за обезбедување пуштена коса или создавање забавен изглед, погодни се и за забави, работа, патувања и секојдневна употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата