• Со попуст
  • Неодамнешно
Клипови За Канџи За Коса за жени Девојки, Мат Големи Фризури Што Не Се Лизгаат За Густа Долга Коса, 4,35 Инчи Големи Додатоци За Коса Со Клип За Вилица Од Банана, Силни ?

Клипови За Канџи За Коса за жени Девојки, Мат Големи Фризури Што Не Се Лизгаат За Густа Долга Коса, 4,35 Инчи Големи Додатоци

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

? Мат Финиш што не се лизга-канџите за коса Од Били со мат надворешност не се лизгаат бидејќи никогаш не ви се лизга од раката дури и влажни Внатре има меки внатрешни заби за да ја држите косата на место, исто така со моќната метална пружина и големата канџа, овие штипки за канџи цврсто ќе ја фатат вашата коса, но без да ја влечат како гума. ? Премиум Материјал И Лесен-Изработен од висококвалитетен пастелен пластичен акрилен материјал и силна метална пружина. Најголемите карактеристики на овие големи клипови за канџи за коса се флексибилни, лесни за употреба и издржливи. Тие се доволно лесни и дури не забележувате дека се во вашата коса. ? Голема Големина И Одговара На Сите Фризури - 4.98 инчи, оваа голема големина банана клипови погоден за дебела / тенка / кадрава / права коса. Вкупно 6 бои, вклучувајќи розова, црна, зелена, портокалова, морнарица и сина за појавување на различни фризури и облека. ? Широки Апликации-клиповите За коса Од Били се погодни за различни прилики како миење лице, шминкање, готвење, играње јога или држење на косата надвор од водата кога се бањате. Цврсто ја држи косата, обезбедува брз и лесен стил за одржување на косата уредна и сува кога сте во бања (туш), дом, канцеларија, кујна и други места. ? Идеја за сладок Подарок-Овие клипови за коса се модерни и слатки, можат да обезбедат различни фризури, погодни и за девојчиња и за жени. Тоа би бил одличен подарок за вашата девојка, сестра, сопруга или мајка како подарок за роденден, Божиќ, Денот на Благодарноста, Денот на Вљубените, Денот на Мајката итн. Идеален избор за вашата разновидност на фризури - клиповите За канџи На Били ја имаат целодневната моќ на држење што ја баравте.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата