• Со попуст
  • Неодамнешно
Екстензии за Ламба за коса, 12 Бои Комплет За Коса Со Ламба, 1800 Прамени Блескава Самовилска Коса За Девојки Жени, Пенливи Нагласи Коса За Забавен Божиќ Нова Година Но?

Екстензии за Ламба за коса, 12 Бои Комплет За Коса Со Ламба, 1800 Прамени Блескава Самовилска Коса За Девојки Жени, Пенливи Нагласи Коса За

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

12 Популарни Пенливи Бои : Екстензии За Ламба За Коса Топилар доаѓаат во 12 Различни Бои За Избор за Да Одговараат на Секоја Ваша Облека Црна, Црвена, Сина, Зелена, Златна, Сребрена, Розова, Виолетова, Небесно Сина, Виножито, Русокоса и Флуоресцентна Розова боја.Околу 150 Нишки За Ламба За Коса Што Треба да Се Користат за Секоја Боја. Супер Забава За Сите Возрасти : Насоките За Коса Од Топилар Се Доволно Густи За да не Се Скршат додека ја Врзувате, Но Доволно Тенки за да се Вклопат во Вашата Коса.Насоките се Тенки за да не се Чувствуваат Премногу Досадно Кога Ја Допирате косата.Совршено за Сите Возрасти За Да Додадете Треперлив, Рефлексивен И Сјаен Изглед. Привлечни за сите Прилики : Продолжувањето На Ламбата За Коса Топилар Е Одлично За Работа во Плетенки, Круни или Фенси Ажурирања Што Ве Прави Привлечни и Магично Гледате Во Какви Било Прилики како Спортски Настани, Навивање, Училишни Танци, Празници и Забави или Ноќно Излегување.Ако Ви Треба Причина За Славење - Измислете Ја. НЕМА Ограничувања За Стилизирање : Екстензиите За Ламба За Коса Од Топилар Се Направени Од Високо Температурни Влакна Безбедни Без Вкус и Нема да Исчезнат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата