• Со попуст
  • Неодамнешно
Петуни 8 парчиња Клипови За Коса Од Банана, Клип За Држач За Опашка Од Банана за жени француски Клип за Банана Чешел За Коса Ретро Пластични Клипови Конска Опашка Иг?

Петуни 8 парчиња Клипови За Коса Од Банана, Клип За Држач За Опашка Од Банана за жени француски Клип за Банана Чешел За Коса Ретро

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Што Ќе Добиете : пакетот вклучува 8 парчиња мали клипови од банана коса во мешани бои, вклучувајќи црна,зелена,виолетова,килибар, итнКлиповите за банана За Коса се доволни за да ги користите со облека, а исто така и за споделување со вашето семејство или пријатели. Премиум Материјал : овие женски клипови за нокти за коса се изработени од висококвалитетна пластика,која е издржлива,не е лесна за кршење и добро ја држи косата.Конска опашка банана клипови за коса за жени девојките лесно се ставаат и соблекуваат. Големина : клиповите за коса од банана приближно 6,3 см х 5,3 см/2,48 х 2,08 инчи, погодни за повеќето типови коса или фризури,како долга,брановидна,кадрава коса или права коса,чешли за коса од банана совршени за држење на сите видови коса. Најдобар Подарок : овие мали тркалезни клипови за банана може да се користат На Денот на Благодарноста,Божиќ,Роденден,Денот на Вљубените,Денот на Мајката,Денот на Жената,Денот на Наставникот итн., како подарок за одмор за вашата девојка,сопруга,учителка,мајка,сестра, баба. Широка Примена : француските клипови за банана се погодни за секоја пригода,можете да ги носите за време на шминка,маска,работа,час,состанок,забава,јога, класични клипови за банана направете ја вашата фризура поубава и елегантна. Карактеристика : декоративниот клип за банана е погоден за сите дами кои сакаат убавина,светкавите клипови за коса ја прават вашата убавина да блесне. Овие клипови за коса од банана се лесни за носење,може да се користат за фиксирање на тенка или густа коса, само отворете ја и ставете ја таму каде што ви треба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата