• Со попуст
  • Неодамнешно
Хартија за Перми за коса, 1000 Листови Мрежа За Дишење Перм За Дишење Крајна Хартија За Боја На Коса Завршува Хартија За Пермирање Хартија Фризерска Алатка За Коса Тр?

Хартија за Перми за коса, 1000 Листови Мрежа За Дишење Перм За Дишење Крајна Хартија За Боја На Коса Завршува Хартија За Пермирање

 
DEN 132.48

Количината на стоката
Това е достапна

[Функција] : хартија за перм за коса со силна апсорпција на вода што може да ги заштити врвовите на косата од оштетување на топлина, обезбедувајќи рамномерна распределба на растворот за перм [Квалитетен Материјал] : нашата хартија за пермирање е изработена од квалитетен хартиен материјал, силна и цврста, висока цврстина, отпорна на висока температура, може да се рециклира за долготрајна употреба. [Лесен За Употреба] : оваа хартија за боја на коса со дизајн на мрежа, дише, силна пропустливост и приспособливост, погодна за перм за коса. [Практично Пакување] : хартија за завршување на косата со дизајн на екстракција што е погодна за употреба, лесна и во компактна кутија, лесна за складирање и носење. [Костум За] : овој крај обвива хартија со 1000 листови во една кутија, што е доволно за да користите долго време, погодно и за професионален фризерски салон и за лична домашна употреба, погодно и заштедете време. Важен додаток за пермирање на косата, погоден и за професионален фризерски салон и за индивидуална употреба. Мрежести дизајни, дише и силна пропустливост, погодни за перм за коса.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Perm Paper
Size:
Approx. 10 x 6.5cm / 3.9 x 2.6in 
Package List:
1 x Box of Hair Perm Paper :

Слични производи во категоријата