• Со попуст
  • Неодамнешно
XSION MENSIC AFFARICAIC 2 PIECE SET Традиционална облека Дашики костум облеки со долги ракави за влечење на врвот и панталони за панталони.

XSION MENSIC AFFARICAIC 2 PIECE SET Традиционална облека Дашики костум облеки со долги ракави за влечење на врвот и панталони за панталони.

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Совети за големина】 Нашите големини може да се разликуваат со вашиот или стандардот Погледнете ја нашата табела со големина од делот за слики на производи. Ве молиме, проверете ги деталите за големината пред да ги купите. 【Премиум квалитет】 Висококвалитетна ткаенина од памучна мешавина Направете го африканското 2 парче поставено меко и пријателско на кожата, лесен за суво, не згаснува, не избледувајте. Облека за четири сезони и донесете ја најдобрата утеха во секојдневниот живот. 【Уникатен дизајн】 2 парчиња сетови на африкански стил - Дашики и панталони. Тркалезен пулвер на вратот, долги ракави, племенски принт, обични тенок кошули, класично африканско носење. 【Повод】 Совршен за погоден за обичен, патување, секојдневен живот, забава, датум, африканска свадба, училишна работа, одмор и многу прилики. Совршен подарок за семејства, пријатели или момче. 【Грижа】 Машинско миење или миење на рацете се достапни, не бели и железо. Подобро е да се дружите отколку да се преклопите. Ако сакате да добиете лабав пријатна изглед, изберете Големина нагоре. Совети за големина】 Нашите големини може да се разликуваат со вашиот или стандардот. Погледнете ја нашата табела со големина од делот за слики на производи. Ве молиме, проверете ги деталите за големината пред да ги купите. 【Премиум квалитет】 Висококвалитетна ткаенина од памучна мешавина Направете го африканското 2 парче поставено меко и пријателско на кожата, лесен за суво, не згаснува, не избледувајте. Облека за четири сезони и донесете ја најдобрата утеха во секојдневниот живот. 【Уникатен дизајн】 2 парчиња сетови на африкански стил - Дашики и панталони. Тркалезен пулвер на вратот, долги ракави, племенски принт, обични тенок кошули, класично африканско носење. 【Повод】 Совршен за погоден за обичен, патување, секојдневен живот, забава, датум, африканска свадба, училишна работа, одмор и многу прилики. Совршен подарок за семејства, пријатели или момче. 【Грижа】 Машинско миење или миење на рацете се достапни, не бели и железо.


Клучни карактеристики

Style:
African Ethnic Style
Fabric name:
Cotton Polyester Blend
Sleeve length:
Long Sleeve
Suitable for the crowd:
Youth, Adults, Men, Boys
Suitable for the season:
All seasons
Use:
Any Occasion, Attending various events, everyday wear or gift
Package Content:
1 x Men's Shirt Top:
1 x Men's Pants:
Garment Care:
Washing max 104℉ (40℃), Do not tumble dry, Do not bleach. Hand-washed or machine-washed and hung up to air dry:
Tips:
If you have any questions about our product, please contact us anytime, we love our customers:
Wish you have a nice shopping experience in our store!:
Thank you very much for your interest in our products and we wish you a happy life !! :

Слични производи во категоријата