• Со попуст
  • Неодамнешно
8 парчиња тешка парокард Lanyard вклучуваат 4 парчиња за клучеви за клучеви на вратот и 4 парчиња клип за клучеви, кукави свирки на зглобот, лента за паричник, паракорд ѓ?

8 парчиња тешка парокард Lanyard вклучуваат 4 парчиња за клучеви за клучеви на вратот и 4 парчиња клип за клучеви, кукави свирки на

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

【Содржина на пакетот】 : getе добиете 4 парчиња ленти за клучеви и 4 парчиња Paracord Lanyards, кои се доволни за да ги задоволите вашите потреби за секојдневна употреба, или можете да ги споделите со семејството и пријателите 【Квалитетен материјал】 : Тешкиот клуч за клучеви на вратот Паракорд е изработен од квалитетен полиестерски материјал, кој е силен и сигурен, удобен и мек за носење, а не лесен за носење или кршење, погоден за активности на отворено. 【Информации за големината】 : Должината на тастатурата за клучеви за мажи е околу 15 см/ 5,9 инчи, должината на долгиот клуч е околу 55 см/ 21,65 инчи, а 7 -те жици обезбедуваат дека е силна и безбедна на отворено. 【Лесен за употреба】 : И двата краја на чадорот јаже со тешки лекови може да висат предмети, куките се погодни за виси предмети или клип во ранецот, патент и ремен прстен и други места; Синџирот на клучеви за клучеви на вратот може да ги поврзе вашите копчиња, лична карта, визит -картичка, камера, фенерче, паричник, свирче, итн., За дневна, надворешна и употреба на опстанок. 【Повеќекратни апликации】 : Овие повеќенаменски клучеви за клучеви се погодни за лов, пешачење, риболов, велосипедизам, одење, џогирање, патување, училиште, пловење, кампување и сл.; Тие можат брзо да пристапат до проектот кога ви треба. 【Содржина на пакетот】 : getе добиете 4 парчиња ленти за клучеви и 4 парчиња Paracord Lanyards, кои се доволни за да ги задоволите вашите потреби за секојдневна употреба, или можете да ги споделите со семејството и пријателите. 【Квалитетен материјал】 : Тешкиот клуч за клучеви на вратот Паракорд е изработен од квалитетен полиестерски материјал, кој е силен и сигурен, удобен и мек за носење, а не лесен за носење или кршење, погоден за активности на отворено. 【Информации за големината】 : Должината на тастатурата за клучеви за мажи е околу 15 см/ 5,9 инчи, должината на долгиот клуч е околу 55 см/ 21,65 инчи, а 7 -те жици обезбедуваат дека е силна и безбедна на отворено. 【Лесен за употреба】 : И двата краја на чадорот јаже со тешки лекови може да висат предмети, куките се погодни за виси предмети или клип во ранецот, патент и ремен прстен и други места; Синџирот на клучеви за клучеви на вратот може да ги поврзе вашите копчиња, лична карта, визит -картичка, камера, фенерче, паричник, свирче, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата