• Со попуст
  • Неодамнешно
Физбенефиц Ароматерапија Туш Бомби-Одвиткување Пароброд Таблети Ослободување На Мириси Во Топла Вода-Бања Бомба За Туш Создава Смирувачки Пареа Испарување Смиру?

Физбенефиц Ароматерапија Туш Бомби-Одвиткување Пароброд Таблети Ослободување На Мириси Во Топла Вода-Бања Бомба За Туш Создава Смирувачки

 
DEN 239.84

Количината на стоката
Това е достапна

Бомби За Туширање со Ароматерапија физбенефиц; нашите уникатни таблети за туширање ослободуваат смирувачки ароми кои го подобруваат одморот и релаксацијата - со секое пакување вклучувајќи 7 таблети ЗОШТО НАШАТА? Секој сака бомба за капење, но што ако имате време само за туширање? Затоа создадовме производ кој ви овозможува секојдневно да ги искористите релаксирачките придобивки. Ароматерапија-нашата бомба за туширање со пароброд ослободува ароматични мириси во топла вода - вклучувајќи камилица и лаванда - за да помогне во балансирање на умот, телото и духот. ПРИДОБИВКИ ОД ФИЗ-Развиени од научници, нашите испарувачки туш бомби користат висококвалитетни состојки со предности на шумлива форма на производ за да создадат ефективно, практично и забавно искуство. ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО - Нашите Туш бомби се поддржани од нашата 30-дневна политика за враќање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата