• Со попуст
  • Неодамнешно
4 Парчиња 3д Усни Лажни Тетоважи, Силиконски Вежбајте Модел На Кожа На Усните Светло Темно Црна Проѕирна Боја Меки ФЛЕКСИБИЛНИ 3Д Силиконски Усни За Тетоважа Практи?

4 Парчиња 3д Усни Лажни Тетоважи, Силиконски Вежбајте Модел На Кожа На Усните Светло Темно Црна Проѕирна Боја Меки ФЛЕКСИБИЛНИ 3Д

 
DEN 140.64

Количината на стоката
Това е достапна

ДОБРА СИМУЛАЦИЈА : 3д трајна шминка лажни усни тетоважа пракса кожата е корисна додатоци за вас да микроблејд убави усни исто како и работата на некоја личност, со внимателни форми на усни, промовирање на вашите раце на вештини за тетовирање ЛЕСНО РАКУВАЊЕ : овие силиконски лажни усни имаат компактна големина, нема потреба да користите калап за глава, 3д трајна шминка лажни усни тетоважа пракса кожата е корисна додатоци, и може да се користи во секое време, насекаде, едноставен и удобен. СПЕЦИФИКАЦИИ : Вклучува 10 парчиња вежбање за тетовирање лажни усни, дизајн на отворање на устата со форма на заби, што ви дава подобра симулација и искуство за да ги микроблејдирате убавите усни исто како и работата на некоја личност, со внимателни форми на усни, промовирање на вашите раце на вештини за тетовирање. МЕК СИЛИКОН : овие усни се изработени од одличен силикон, меки и еластични, лесни за боење и не стануваат црни или жолти, можат да ги користат со доверба. Со моделот за надградба на обликот на забите, поживописен од старата кожа за тетоважа на усните. ШИРОКА ПРИМЕНА : Погоден За вежбање тетовирање на усните, вештини за микродлејдинг, модел на наставни алатки за курс за обука за микродлејдинг, со силна практичност, едноставен и удобен. Подобрете Ја Вештината : моделот НА 3д усни е лесен за боење, нема оцрнување, нема пожолтување, им дава на почетниците практичари на везови подобро искуство во практиката и им помага брзо да ги подобрат своите вештини. Силиконски Материјал : Цврст силиконски материјал, мек и еластичен, моделот на усните се чувствува близу до човечката кожа, дизајниран со форма на заб, пореален. Комплет од 4 Парчиња : комплетот содржи 4 парчиња модели на усни со различни бои на кожата, со повеќе опции, погодни за вежбање.


Клучни карактеристики

Item Type:
Silicone Lip Model
Material:
Silicone
Color:
Light skin color, dark skin color, black skin color, translucent color
Specification:
4PCS
Size:
Approx. 7.5x5x2cm/3x2x0.8in (Due to the ductility of silicone, there is 1-3mm error in measurement, but it does not affect the use)
Purpose:
For novice to practices lip tattooing, the embroiderer shows the embroidery skills, as the teaching tool model of the embroidery training class, and the lip nail puncture practice model
Package List:
4 x Silicone Lip Model:

Слични производи во категоријата