• Со попуст
  • Неодамнешно
Перница за бања со бања Hsboy, Перница за бања со бања Ергономски потпирач за глава, Душек за бања со 3D бања со целото тело за поддршка на главата и задниот дел

Перница за бања со бања Hsboy, Перница за бања со бања Ергономски потпирач за глава, Душек за бања со 3D бања со целото тело за поддршка

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Двоен зафат : За да ви обезбедиме максимална удобност и заштита од лизгање и лизгање, додадовме 10 дополнителни силни чаши за вшмукување Осигурете се дека областа за вшмукување е ослободена од сапун филм, притиснете ги на топла када и уживајте во вашата смирувачка топла бања. Екстремно хигиенски сув сув дизајн : Новиот материјал за дишење мрежи направен со 3Д технологија овозможува водата и воздухот да течат за брзо и лесно сушење. Користете корисна кука за да исушите и чувајте ја перницата за када без лоши мириси. Многу мека поддршка на целото тело : Нашата патент во очекување на перници за бања нуди соодветна поддршка за ортопедска грб за да можете да уживате во бањата што е можно подолго. Подлогата на густата и амортизирана глава ќе ви овозможи да се опуштите и да се развивате. Супериорна удобност и релаксација : Надградете ја вашата бања во искуство со спа -доживување! Одморете се со нашата перница за бања со целото тело за да ги ослободиме напнатите и уморни мускули. Најбараниот подарок : Нашиот душек за перници за бања го лулка вашето семејство што се забавува со препуштање во топла бања. Тоа е најдобар подарок за подарок на мајка, сопруга, ќерка или татко. Капење релаксација и забава. Карактеристики : Материјал пријателски за кожата : материјал за капење пријателски за кожа, здрав и не-иритирачки на кожата.


Клучни карактеристики

one piece pillow:
Package Included:
1x bath pillow:
Warm Tips:
The actual size of manual measurement may have some errors. Pls allow 1 ~ 3cm due to manual measurement. The actual size is subject to the actual product.:
Due to different lighting and shooting conditions, the color of the image may differ slightly from the actual product. Please refer to the actual product. :

Слични производи во категоријата