• Со попуст
  • Неодамнешно
Игли за Пирсинг на катетер-тонбао 50 парчиња 16гр Игли За Пирсинг НА Телото ЗА Еднократна Употреба IV Игли За Катетер Шупливи Игли За Пирсинг На Брадавиците На Ушниот ?

Игли за Пирсинг на катетер-тонбао 50 парчиња 16гр Игли За Пирсинг НА Телото ЗА Еднократна Употреба IV Игли За Катетер Шупливи

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

ПАКУВАЊЕ ВКЛУЧУВАЈЌИ-10 парчиња 16г игли за пирсинг на катетер за еднократна употреба Секоја игла за катетер доаѓа Во Вакуумско пакување за ваша заштита и безбедно. Исклучително добро произведени. ВИСОК КВАЛИТЕТ - секоја игла за пробивање на катетерот е изработена од нерѓосувачки челик СО највисок квалитет 316 L. Гас стерилизиран за да обезбеди 100% чисти и безбедни пирсинг. ШИРОКО КОРИСТЕНИ-иглите за пирсинг на катетерот се дизајнирани за пирсинг на прстените на папокот, пирсинг на брадавиците, уво, нос, усна, веѓа и пирсинг на преградата. ЛЕСНИ за РАКУВАЊЕ - иглите за пирсинг на катетер за Еднократна Употреба се стилски и лесни. Остар и лесен за ракување. Намалете ја болката и едвај нема крварење. ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО - ако имате какви било прашања во врска со нашите игли за пирсинг на ушниот нос. Само испратете ни е-пошта и ние ќе се потрудиме да бидете сигурни дека имате одлично искуство со клиентите. Тонбао е професионална компанија за опрема за тетовирање. Ние сме посветени на развој на висококвалитетни материјали за тетовирање, како што се игли за тетовирање, машини за тетовирање, чаши за мастило за тетовирање и други производи за тетовирање со висок стандард.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата