• Со попуст
  • Неодамнешно
Хемотонска рачка за бања со четка за бања Ексфолијатор четка силиконски тело чистење силиконски чистачи на телото мажени за тело четка за када за када, рачно вибри?

Хемотонска рачка за бања со четка за бања Ексфолијатор четка силиконски тело чистење силиконски чистачи на телото мажени за тело четка

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Силиконски лушпа од скалпот : Лесен за употреба и подготвен за патување : Дизајнот на силиконска четка за бања, висина за висина, треба да се измие и обесена во вентилираното место суво Лесно пакување со мала тежина кога сакате патување. Силиконски чистач на бања : Може да се ексфолира и отстрани мртва кожа, ја стимулира циркулацијата на крвта, правејќи ја вашата кожа пријатна и мазна. Ексфолирачка четка за бања : ?? Големина : околу 14. Телото за бања четки за мажи и жени. Глава чистач : силиконска рачка за четка за четка за бања, мултифункционална масажа за масажа. Силиконска четка за тело за бања : Пријатни влакната, четката за туширање е безбедна за вашата деликатна кожа. Ергономска и дизајнерска рачка, лесна за одржување и лесна за употреба. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на четката за капење - масажер против воспаление на анти -клетки : помогнете во намалување на целулитот, ослободување на штетни токсини, подобрување на циркулацијата, отстранување на маснотиите и направете ја кожата измазнета четка за чистење за чистење. - Може да биде и да се погодат и да се масираат делови од телото за да се релаксираат вратот, рамената и грбот и да се зајакне рачката на четките за туширање на имунолошкиот систем.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата