• Со попуст
  • Неодамнешно
Beavorty 3 парчиња со двојно слој сатен туш капа за женски капачиња за туширање капачиња за туширање капачиња за глава за жени за жени капаче за коса глава капаче за туш?

Beavorty 3 парчиња со двојно слој сатен туш капа за женски капачиња за туширање капачиња за туширање капачиња за глава за жени за

 
DEN 156.48

Количината на стоката
Това е достапна

Еластична капа за бања за жени- Тушот е многу практичен и може да ви помогне да не ја навлажни косата во туш Капа за туширање- Покрај тоа што е погоден за капење, овој туш е исто така многу погоден за шминка, отстранување на шминка, чистење на лицето. Капаци за коса- Едноставно е во дизајнот и лесен за употреба, и лесно можете да ја нанесете на вашата коса. Капа за пливање- Не само погоден за приватна употреба, исто така е погоден и за салони за убавина, салони за коса и други места. Womensенски стилски спа капа- Исклучителната изработка и исклучителниот изглед на тушот може да ви донесе добро расположение. Еластична капа за бања за жени- Тушот е многу практичен и може да ви помогне да не ја навлажни косата во туш. Капа за туширање- Покрај тоа што е погоден за капење, овој туш е исто така многу погоден за шминка, отстранување на шминка, чистење на лицето. Капаци за коса- Едноставно е во дизајнот и лесен за употреба, и лесно можете да ја нанесете на вашата коса. Капа за пливање- Не само погоден за приватна употреба, исто така е погоден и за салони за убавина, салони за коса и други места. Womensенски стилски спа капа- Исклучителната изработка и исклучителниот изглед на тушот може да ви донесе добро расположение. Пакетот вклучува 3 x Карактеристики на капачињата за туширање - Материјал : Безбедно капаче во боја на сатен. - Боја : розова, шампањ, сива капа за бања. - Големина : 32.39inch Капчиња за туширање во боја. - широко примена. Може да се примени за организирање на косата при туширање, правење, чистење на лицето, итн. - Нашата коса за бања дизајнирана со еластична лента што може да се протега го одржува на место додека се туширате, нема да биде премногу тесна за да ве натераат да се капеат непријатни жени.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата