• Со попуст
  • Неодамнешно
Исценета 2 парчиња бања туш масажа мртви нараквици дома практично капење за задебелување на новороденчиња, еластична пена миење миење бања ексфолијатор крпа, трие?

Исценета 2 парчиња бања туш масажа мртви нараквици дома практично капење за задебелување на новороденчиња, еластична пена миење миење

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Scrubber за масажа на кожата : Оваа крпа за чистење е изработено од високо квалитетни материјали и е безбедна за кожата на вашето дете Двострана крпа за бања. Сунѓер за чистење на телото : ?? Овие сунѓери се природен производ, тие ќе почнат да се распаѓаат- заменете ги кога ќе започнат да се распаѓаат. Сунѓер на телото на телото : ?? Здрав и безбеден! Овие сунѓери се и растителни, изработени од loofah и памук. Правејќи ги совршен сет за бебиња за бања!. Двострани крпи за миење : Лесно се, со јажето за вас до чистачот на лоуф, што го прави суво побрзо и го спречува да се валка по секоја употреба. Ексфолијатор на четка за тело : Направено од и материјал, овие крпи за капење се ултра лесни и се перат. Неговата површина е груба, но на вашата кожа, но е ефикасна за отстранување на мртвата кожа., Цврст и корисен, лесен за чистење на грбот. Топол избор на подароци за семејствата. Пакетот вклучува 2 x карактеристики на крпи за бања - оваа крпа за чистење е изработено од материјали и е безбеден за гребенот за грб на кожата на вашето дете. - Оваа удобна ракавица за туширање за бебиња е погодна за раце, нозе, градите, грбот, итн.18in двострани крпи за миење. - Крпачката крпа работи добро за ексфолијација, нежно и посилна масажа на притисокот врз топката за бања на кожата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата