• Со попуст
  • Неодамнешно
Тетоважа Носителот Тетоважа Пенкало Дисплеј Штанд Акрилик Тетоважа Пенкало Решетката Поддршка Организатор Тетоважа Додатоци Професионална Тетоважа Машина Носи?

Тетоважа Носителот Тетоважа Пенкало Дисплеј Штанд Акрилик Тетоважа Пенкало Решетката Поддршка Организатор Тетоважа Додатоци Професионална

 
DEN 112.64

Количината на стоката
Това е достапна

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ : оваа рамка за тетовирање е изработена од висококвалитетен материјал, практична е и убава, дизајн на цилиндри, заштита на животната средина, безбедност, нетоксична и безопасна, издржлива е, не е лесно да се скрши и квалитетот е guaranteedIt може да се користи со доверба. Дизајн на жлеб во форма на буквата у : Уникатниот дизајн и прекрасниот изглед го прават убав додаток во внатрешноста. Прекрасен едноставен држач за машина за тетовирање, прилично цврст и цврст. ПРАКТИЧНО : може да го одржува пенкалото за тетовирање стабилно и погодно за пристап. Развиена за машина за тетовирање и трајна машина за пенкало за шминка. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : овој држач за пенкало за тетовирање е многу практичен и погоден за професионални салони и дома use.It лесен е за употреба во вашите тетоважи. ШИРОКО СЕ КОРИСТИ : Апликација за повеќето машини за тетовирање, неопходен додаток за уметници за тетовирање.Одлично за прикажување или складирање на вашата машина за тетовирање / пенкало итн. Акрилен материјал тетоважа машина дисплеј решетката, специјално дизајниран за пенкало тип тетоважа алатка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата