• Со попуст
  • Неодамнешно
Бежичен Тетоважа Напојување Прилагодлив Напон Тетоважа Пенкало 1300mah Литиум Батерија RCA Конектор Тетоважа Машина Напојување Дигитален Дисплеј, тетоважа напојувањ?

Бежичен Тетоважа Напојување Прилагодлив Напон Тетоважа Пенкало 1300mah Литиум Батерија RCA Конектор Тетоважа Машина Напојување

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

●Rca Интерфејс●ова безжично напојување со тетоважа е стандардна RCA, погодна за повеќето машини ЗА ТЕТОВИРАЊЕ RCA, затворена цврста, не е лесна за паѓање ●Прилагодлив Напон од 5 до 12v прилагодлив напон, прилагодлива точност на напонот од 0,1 V, за да се задоволат потребите на уметникот за тетовирање да работи со различни делови од брзината. ●Голем Капацитет Е Вграден во 1300mah батерија со висок капацитет, целосно наполнета состојба, може да работи континуирано 3-5 часа, направете голема површина на тетоважата може да се користи наизменично со 2 извори на енергија. ● Лцд-Екран ● Со ЛЦД-екран, можете точно да го видите напонот, преостанатата моќност, работното време и други услови, попогодни за работа со поделба на тетоважи. ●Безжично Напојување Со Тетоважа ● се ослободува од традиционалното напојување за да користи повеќе додатоци за работа, испуштајќи го кабелот за напојување, кабелот за тетоважа, педалата за нозе, така што уметникот за тетовирање работи поудобно. Лесно За Носење : безжичното напојување за тетоважа е лесно и компактно, така што напојувањето и вашето пенкало за тетовирање во едно, операцијата е погодна.


Клучни карактеристики

Item Type:
Cordless Tattoo Power Supply Material
Battery:
Built in lithium battery 1500mAh
Power size:
Approx. 62 x 32 x 32mm / 2.4 x 1.3 x 1.3in Input
Output:
5-12V
Output voltage adjustment accuracy:
0.1V, long press for fast adjustment
Charging time:
2 hours (charging with a charger higher than 5V is strictly prohibited)
Use time:
Can be used for 3-5 hours
Package List:
1 x Cordless Tattoo Power Supply 1 x USB Cable 1 x Manual

Слични производи во категоријата