• Со попуст
  • Неодамнешно
Cabilock Basket: Телескопски домот за миење садови за миење садови со сад за прилагодување на садот за сива пешкир корпа за прибор за течност за четка за четка додаток за о?

Cabilock Basket: Телескопски домот за миење садови за миење садови со сад за прилагодување на садот за сива пешкир корпа за прибор за течност

 
DEN 177.60

Количината на стоката
Това е достапна

Кујна решетка : Произведено со врвен PP материјал, издржлив и безбеден за долго време сунѓер -кади за мијалник. Додатоци за кујна : Организаторот на сунѓер за мијалник не е лесен за деформирање, што ви носи многу погодност. Преку решетката за садови за мијалник : Дрекач за кујнски садови лесен и преносен, многу погодно за да носите. Држач за четки за мијалник во кујната : Мултифункционална решетка за складирање за употреба во кујната. Дозволете ви да одржувате здрава и чиста околина за кујни за домаќинства. Дрекач за мијалник на кујната : Неговата површина е мазна и добро изработена. Нема груби или рабови. сунѓер -кади за мијалник. Кујна решетка : Произведено со врвен PP материјал, издржлив и безбеден за долго време. сунѓер -кади за мијалник. Додатоци за кујна : Организаторот на сунѓер за мијалник не е лесен за деформирање, што ви носи многу погодност. Преку решетката за садови за мијалник : Дрекач за кујнски садови лесен и преносен, многу погодно за да носите. Држач за четки за мијалник во кујната : Мултифункционална решетка за складирање за употреба во кујната. Дозволете ви да одржувате здрава и чиста околина за кујни за домаќинства. Дрекач за мијалник на кујната : Неговата површина е мазна и добро изработена. Нема груби или рабови. сунѓер -кади за мијалник. Список на пакети 1 x Карактеристики на решетката за складирање -големина : околу 36. - Уникатен дизајн и исклучителна занаетчиство ја гарантираат нејзината популарност и практичност.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата