• Со попуст
  • Неодамнешно
Pupu Platter Mini Hibachi Platter Platter Set - 5 фиока за чинија за садови 12,6 Дијаметар со ротирачки мрзлив Сузан - квалитетна скара од леано железо, 3,5 x 3,5 x 4,8, производител на затворени ?

Pupu Platter Mini Hibachi Platter Platter Set - 5 фиока за чинија за садови 12,6 Дијаметар со ротирачки мрзлив Сузан - квалитетна скара од

 
DEN 1039.84

Количината на стоката
Това е достапна

1) Висок квалитет - чинијата/чинија е направена од прекрасно квалитетно дрво и скара е направена од 100% леано железо со стилска дрвена база за да му се даде убав изглед и квалитетно чувство 2) Карактеристики - садот има мрзлива карактеристика на Сузан која му овозможува на чинијата да се врти да го направи искуството забавно и удобно, а скарата е отстранлива за да може да се користи како чинија со бонбони или сад за салата итн. 3) Големина - мерки за чинија 12,6 x 12,6 инчи во дијаметар / мерки за скара од железо од 3,5 "x 3,5" x 4,8 ". 4) Лесен за употреба - само пополнете ја скара со неколку лажици гел или гориво за готвење (не е вклучено) и сите сет! (Ние Препорачајте да користите гел за готвење или гориво за готвење за најдобри резултати). 5) Забава за сите - сетот PU PU PU PLATE your perfection, perfectly safe for indoor use, & can also be Used as a Smore's Maker Grill Kit, you can remove the grill and use the bowl as a Candy dish Or Nut Platter or for Fruits & Veggies Etc. 6) Easy to Clean - Скарата е направена од не -леано леано железо што го прави лесно чисто, а садот може да се измие со топла вода и сапун. 1) Висок квалитет - чинијата/послужавник е направен од прекрасно квалитетно дрво од багрем и скара е направена од 100 % Леано железо со стилска дрвена база за да му се даде прекрасен изглед и квалитетно чувство.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата