• Со попуст
  • Неодамнешно
Ротирачки полица за ротирање на решетката за ротирање на решетката за складирање на решетката за складирање на кабинетот за складирање countertop решетката кујна орга?

Ротирачки полица за ротирање на решетката за ротирање на решетката за складирање на решетката за складирање на кабинетот за складирање countertop

 
DEN 380.64

Количината на стоката
Това е достапна

Стр Ротирачки решетки : Рабовите се креваат дизајн, така што ќе можете да го користите безбедно и лесно, и не мора да се грижите за паѓање кога ќе ги земете работите со себе. Контејнер за кондимент : Може да се ротира 360 степени без мртов агол, статусно се поставуваат златни четири стапки. Rack : Отворен дизајн за лесен пристап, анти-кожа шема е класична и елегантна. Организатор за складирање : Без криење : Исплакнете и чисто, целото тело може да се измие. Организатор на решетката за кабинет : Може да се ротира 360 степени без мртов агол, позлатените четири нозе се поставени стабилно. Ротирачки решетки : Рабовите се креваат дизајн, така што ќе можете да го користите безбедно и лесно, и не мора да се грижите за паѓање кога ќе ги земете работите со себе. Контејнер за кондимент : Може да се ротира 360 степени без мртов агол, статусно се поставуваат златни четири стапки. Rack : Отворен дизајн за лесен пристап, анти-кожа шема е класична и елегантна. Организатор за складирање : Без криење : Исплакнете и чисто, целото тело може да се измие. Организатор на решетката за кабинет : Може да се ротира 360 степени без мртов агол, позлатените четири нозе се поставени стабилно. Список на пакети 1 x Карактеристики на ротирачкиот рак -Материјал : Организатор за зачини за ПП - тој е едноставен во дизајнот, но многу практично во употреба, што носи голема погодност за вас countertop решетката.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата