• Со попуст
  • Неодамнешно
Денот на благодарноста мини кафе кригла есенска лента за декорирање фарма куќа есен на благодарноста Денот на благодарноста здраво тиква зачини чаши мисирка деко?

Денот на благодарноста мини кафе кригла есенска лента за декорирање фарма куќа есен на благодарноста Денот на благодарноста здраво

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Денот на благодарноста чаши за кафе】 Пакетот вклучува 3 парчиња симпатична Денот на благодарноста тиква мини кафе кригла украси со претходно собрани симпатични рачно изработени лакови Тие се одлични за украсување на вашата есен да им се заблагодариме дома и кујната! Не само за есенска лента за есен, туку и за декор на маса. 【Мини големина и функционална】 Овие мини чаши мерат околу 3,9*2,8 инчи. Совршено за поставување на полицата, мантил, масичка за кафе и каде и да сакате да ја подобрите атмосферата. Тие можат да се претворат во мали вазни кога ќе ставите некои украси внатре! И тоа е погодно за многу видови на ладни и топли пијалоци. 【Премиер квалитет】 Мини чаши за кафе во стил на фарма се изработени од висококвалитетно керамика за да издржат временски услови на висока температура. Текстот и обрасците на нив се добро дизајнирани и немаат избледени. 【Топол подарок】 Нашите мали керамички чаши можат да бидат убава идеја за подароци за оние на кои сакате да им се заблагодарите. Исто така е симпатично да се даде како свадба, подарок за роденденска забава за домаќинства за вашите пријатели.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата