• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за пластична Кеса,Држач За Торби За Намирници За Повеќекратна Употреба, Носач За Торби За Пазарење На Пластична Кеса За Монтирање На Ѕид, Голем Диспензер За С?

Држач за пластична Кеса,Држач За Торби За Намирници За Повеќекратна Употреба, Носач За Торби За Пазарење На Пластична Кеса За Монтирање На Ѕид,

 
DEN 95.84

Количината на стоката
Това е достапна

Желбата НА СИЈПО е да ви донесе висококвалитетни производи кои ќе го подобрат задоволството од вашиот дом Без разлика дали сакате за секојдневниот живот, секогаш ќе најдете совршено совпаѓање ОД СИПО!. €●Humanized Opening® - држачот за пластични кеси SYIPO е дизајниран со отворен дизајн,ги прави кесите за складирање едноставни и удобни.Нашите држачи за пластични кеси за кеси за намирници може да се извлечат од дното.Удобен е за чување торби за пазарење со големи димензии, торби за торби итн. Доаѓа со еластично отворено дно може да даде лесен пристап до внатрешната кеса и спречување на влечење неколку кеси одеднаш и да ви овозможи да ги закачите пластичните кеси за складирање на кука, ѕид, кабинет или врата од шкафот, максимизирајќи ја употребата на вертикален простор. €ém Премиум Материјал Q-нашиот организатор на пластични кеси за намирници е изработен од висококвалитетен оксфорд, мек, дише и удобен. Нашиот држач за кеси за пластични кеси Прибл Н18. 87 " кога е поставен рамно. Неговиот голем капацитет, кој е доволно голем за да собере голема количина пластични кеси најмалку 150+. Држачот за пластични кеси е издржлив и зајакнува со лента за мрежи, така што овие држачи за кеси ќе траат многу долго. И има добра стабилност. Веруваме дека ќе ви се допадне!. €®Мала Свежа Шема Q-нашиот држач за чување торби за преклопување изгледа слатко и нежно. Едноставниот изглед може да се координира со вашите домашни стилови, ќе додаде поинаков допир на вашиот простор. Тоа е одличен декор за вашиот дом!. - Овие држачи за пластични кеси се толку перат во машина што можете да ги користите одново и одново и да го намалите отпадот. Користете го нашиот симпатичен држач за складирање пластични кеси што ги организира сите пластични кеси. Чувајте ги сите пластични кеси што лежат наоколу наместо да ги фрлате секој пат. Направете напор за заштита на животната средина и живејте еколошки живот со намалување на количината на ѓубре.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата