• Со попуст
  • Неодамнешно
Есенски прстени за салфетка сет од 6 држачи за прстени од салфетка со ресила рачно изработени рустикални држачи за салфетка прстени со еко-пријателски јута канап з?

Есенски прстени за салфетка сет од 6 држачи за прстени од салфетка со ресила рачно изработени рустикални држачи за салфетка

 
DEN 319.84

Количината на стоката
Това е достапна

- Уникатен дизајн на тасели : Овие рустикални прстени од салфетка имаат уникатен дизајн на бројаница и тасел, убаво, едноставно, но елегантно, лесни за совпаѓање на разни стилови на украсување на домови и можат да станат идеален додаток за вашата трпезариска маса и кујна, создавајќи топло и удобно живеење околината ве прави да се чувствувате поудобно - Табела занаети : Сетот за прстени од салфетка од 6 е внимателно дизајниран со природни дрвени прстени, монистра на розаци и јута -ресни и е направена со рака. Дрвениот прстен од салфетка ја одржува својата природна боја, е удобна и еколошка. Можете да ја покажете вашата работна површина на семејството и гостите. Секој гостин на забавата ќе биде импресиониран од прстените од салфетка во фармата. Бидејќи тие се рачно изработени, секој варира малку. - Стандардна големина : Големината на прстенот од дрвена салфетка е : 2,2 "x6". Големина на прстенот : 1,4 ", погоден за повеќето салфетки. Квалитетот е одличен, изработката е исклучителна, и секој детал е прецизно направен. Можете да ги користите со други поставки за табели, без разлика дали е за обични или формални прилики. - Широк спектар на употреба : Овие дрвени држачи за салфетки ќе ве направат среќни дали се користат за семејни вечери, свадби, забави, дневна употреба или во формални и неформални прилики како што се Божиќ, Денот на благодарноста, Денот на таткото, Денот на мајката и разни фестивали. Трпезариската маса е повеќе Совршено. Можете исто така да му дадете на едноставниот прстен за салфетка како подарок на пријателите и роднините, ќе им се допадне овој исклучителен прстен за салфетка. Ако е оштетено за време на транспортот, не мора да се грижите, само треба да ме контактирате и ќе ви дадам совршено решение. Ако имате какви било прашања или предлози, можете да ме контактирате во секое време и јас ќе биде одговорен за вас.


Клучни карактеристики

Material:
Plastic, Hemp Rope
Size:
2.2x6Inches
Ring Size:
1.4 Inches
Package Content:
6 x Wood napkin rings (Not include of napkin)
Warm notice:
1 - Please allow 1 - 3 cm errors due to manual measurement.:
2 - As they're handmade, each one varies slightly. Thank you for your understanding and support.:
3 - If the napkin rings bulk ​you received is damaged during transportation, please contact me in time, I will compensate you for your loss, please rest assured, as long as you purchase our products, we will be responsible for you. :

Слични производи во категоријата