• Со попуст
  • Неодамнешно
6 Пакет Дигитален Тајмер За Наставник Мали Тајмери За Деца Магнетски Назад Голем Лцд Дисплеј Гласен Аларм Минута Второ Броење Одбројување Со Прекинувач ЗА ВКЛУЧУВ?

6 Пакет Дигитален Тајмер За Наставник Мали Тајмери За Деца Магнетски Назад Голем Лцд Дисплеј Гласен Аларм Минута Второ Броење

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

СИЛЕН АЛАРМ за ЗВУК-Доаѓа Со Прекинувач ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ Напојува со 1*ААА батерија (не е вклучена). Гласно е вклучено, но не работи, ќе се исклучи по 10 минути. МАГНЕТЕН ГРБ, СТОЈАТ И КУКА ЗА ВИСИ - имате 3 различни избори за поставување На Кујнскиот Тајмер. Или залепете го на вратата од фрижидерот со својот голем магнет, или користете го држачот за извлекување за употреба на масата, и конечно можете да поминете парче врвка низ куката и да ја закачите на ѕидна кука или околу вратот. ШИРОКО ПРИМЕНЕТ-Совршен тајмер за домашна работа, вежбање, вежбање во теретана, готвење ( тајмер за јајца ), спорт, игри и активности за тајмер во училница. Карактеристики На производот Временски Единици : Минути (М), Секунди (И) Максимално Време : 99 минути, 59 секунди Времетраење На Звукот на Алармот : 60 Секунди Големина : 2,83 х 2,56 инчи Моќност : 1 х ааа батерија (не е вклучена) Брои Нагоре И Надолу Гласно, Звучен Аларм Магнетна Подлога И Држач За Повлекување каде што може да се користи Кујнско Готвење сите знаеме колку е важно да ја готвиме нашата храна за вистинското времетраење, за жал многумина од нас, особено како што старееме, тешко е да се задржи Следете Колку Долго Се Готви Парче Месо, И Ниско иold, пред да знаеме дека Целата Работа Е Пушењето.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата