• Со попуст
  • Неодамнешно
XJJZS Капа на капакот Преносен wallид што виси сад за садови за складирање на полицата за складирање на полицата алуминиум кујнски организатор за закачалка за садови з?

XJJZS Капа на капакот Преносен wallид што виси сад за садови за складирање на полицата за складирање на полицата алуминиум кујнски организатор

 
DEN 1537.60

Количината на стоката
Това е достапна

Овој сад за тенџере е лесен и достапен начин да го искористи максимумот од вашиот расположен простор Лавиците за складирање помагаат да се создаде и отвори воздушно чувство и ви дозволува да ги чувате работите што ви требаат близу и достапни. Погоден, практичен, лесен за чистење, отпорност на дамки. Силниот капацитет на лежиште достигнува до 20 килограми. Одлична кујна полица за да се одржи сад, тенџере, капак, табла за сечење, итн. Опис : 100% сосема нов и висок квалитет. Ова е решетката за тенџере е лесен и достапен начин да го искористите максимумот од вашиот достапен простор. Отворено воздушно чувство и ви дозволува да ги чувате работите што ви требаат близу и достапни. Покажувачки, практични, лесни за чистење, отпорност на дамки, капацитет на лежиште, достигнете до 20 кг. Грешката кујна полица за да држите сад, тенџере, капак, табла за сечење, итн. Спецификации : Тип : Поврат на решетката на тенџере : Сребрена материјал : Просторен Алуминиумзииз : 36.5*11cmbearing Капацитет : 20 kgpackage Вклучен : 1 x саксија со касета за прием на вода Белешка : 1.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата