• Со попуст
  • Неодамнешно
Lyе прстен од салфетка 12 парчиња/комплети креативно ново пчела цветно салфетка копче западно-стил цинк легура прстен за салфетка со високи ресторани за декорација ?

Lyе прстен од салфетка 12 парчиња/комплети креативно ново пчела цветно салфетка копче западно-стил цинк легура прстен за салфетка

 
DEN 2448.48

Количината на стоката
Това е достапна

Направено од висококвалитетен материјал, прстенот на салфетка е издржлив и за долга употреба Дизајн на велигденска шема, додавајќи празнична атмосфера. Совршен за свадбени забави, матурска, родендени и сите видови на забави. Исклучителната изработка ја прави креативна декорација за вашата забава. Погодно за домашна или хотелска употреба. Направено од висококвалитетен материјал, прстенот на салфетка е издржлив и за долга употреба. Дизајн на велигденска шема, додавајќи празнична атмосфера. Совршен за свадбени забави, матурска, родендени и сите видови на забави. Исклучителната изработка ја прави креативна декорација за вашата забава. Погодно за домашна или хотелска употреба. Изработен од високо квалитетен материјал, прстенот со салфетка е издржлив и за долга употреба на лет. За домашна или хотелска употреба.Дазирање на материјал со висок квалитет, сетот на прстенот на салфетка е издржлив и за долга употреба на ладење. Исклучителната изработка ја прави креативна декорација за вашата забава. Совршено за забави за венчавки, матурска, родендени и сите видови на забави.


Клучни карактеристики

5.2*5cm:
Packing list:
12x napkin ring:
Notes:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2.Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Слични производи во категоријата