• Со попуст
  • Неодамнешно
Холибана торта за украсување маса торта штанд ротирачки метални држачи кутии за складирање декоративни високи торта решетката висока торта штанд торта украсувањ?

Холибана торта за украсување маса торта штанд ротирачки метални држачи кутии за складирање декоративни високи торта решетката висока торта штанд

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Метална торта за торта : Тарци Тарнер Стенд Алуминиумска легура што се врти торта штанд Торта за украсување на вртење на торта, ротирачка торта, мазна површина, многу Не-лизгање на дното за да го направите вашиот процес на украсување на торта пофлексибилен и стабилен. Свртете ја табелата за торта : Торта за украсување на торта- 360 ротирање го прави непречено да се претвори лесно за создавање убави граници. Стенд на приказ : Лесен, лесен за носење или движење наоколу. Може да биде како приказ за употреба, белата боја може да одговара на секој декор на вашата забава. Торта за украсување на торта : Направено од алуминиумски легура материјал за безбедна и издржлива употреба, со доверба. Торта стои : голема основа за пофлексибилни и стабилни украси за торта и кекс. Основата има материјал што не се лизга, не е лесен за лизгање. Стенд на легура на алуминиум за торта : 360 ротирање го прави непречено да се претвори лесно за создавање убави граници. Метална торта за торта : Тарци Тарнер Стенд Алуминиумска легура што се врти торта штанд Торта за украсување на вртење на торта, ротирачка торта, мазна површина, многу. Не-лизгање на дното за да го направите вашиот процес на украсување на торта пофлексибилен и стабилен. Свртете ја табелата за торта : Торта за украсување на торта- 360 ротирање го прави непречено да се претвори лесно за создавање убави граници. Стенд на приказ : Лесен, лесен за носење или движење наоколу. Може да биде како приказ за употреба, белата боја може да одговара на секој декор на вашата забава. Торта за украсување на торта : Направено од алуминиумски легура материјал за безбедна и издржлива употреба, со доверба. Торта стои : голема основа за пофлексибилни и стабилни украси за торта и кекс. Основата има материјал што не се лизга, не е лесен за лизгање. Стенд на легура на алуминиум за торта : 360 ротирање го прави непречено да се претвори лесно за создавање убави граници.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата