• Со попуст
  • Неодамнешно
Bestonzon 2 парчиња пилинг мачки стругалки девејнер Отстранете ги алатките за чистење ресторани Електрични отстранувања на скали чистење чистач на кожата Bubba отстрану?

Bestonzon 2 парчиња пилинг мачки стругалки девејнер Отстранете ги алатките за чистење ресторани Електрични отстранувања на скали чистење

 
DEN 311.04

Количината на стоката
Това е достапна

Не'рѓосувачки челик Алатка за отстранување на скалата на риби : Може да ги отстрани скалите брзо додека го одржува месото непроменето. Погоден за дома, продавница за риби, ресторан, супермаркет и така натаму. Кора за чистење на кожата на риба : ? Рачката се согласува со ергономски дизајн, зафат, безбеден и практичен за употреба. Алатки за чистење на риби : ? стругалката за рибини скала е, има долг животен век и не е лесно деформиран. Отстранувач на скала за риби : , не е лесно да се остави, удобно за следната употреба. Брза отстранувач на риби : Производот има заби за брзо чистење на скалата на риби. Пакетот вклучува карактеристики на стругалка од 1 x риба - погоден е за употреба во домови, ресторани, хотели, пазари и други места за чистење на скала за риби. - Големина : околу 21,50x4.79inch Скала на риба Скинер. - Рачката е удобна, зафатот е добар, а заштедата на трудот, можете да работите со гаџет за кујна за доверба. - Боја : Како што е прикажано Професионалната скала за кожа на риби. - Материјал од врвна класа, здрав и, не е лесен за 'рѓа, може да ви служи долго време отстранувач на риби.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата