• Со попуст
  • Неодамнешно
Ipegtop 3 нивоа прилагодливи решетки за зачини за зачини, решетки за проширување на метални шалтер за складирање кујнски кујнски оставата, чајната кујна организатор з?

Ipegtop 3 нивоа прилагодливи решетки за зачини за зачини, решетки за проширување на метални шалтер за складирање кујнски кујнски оставата, чајната

 
DEN 335.84

Количината на стоката
Това е достапна

Проширена должина од 14 "до 23" 3 ниво за да чувате повеќе предмети. Производство на 'рѓа. Непречено обложување на површината, лесна за чистење. Цврста и издржлива конструкција. Лесен за склопување. Идеален избор за складирање- Преку неговиот тристепен дизајн, можете јасно да ги видите сите тегли за зачини, овозможувајќи ви брзо да го грабнете вистинскиот. Квалитетна конструкција-решетката за складирање на решетки за зачини е изработено од технологија на железо, а црната завршница изгледа добро во повеќето кујни, помагајќи да се одржи нејзината издржливост и долговечност. Скалабилен и прилагодлив дизајн на висина- Оваа разноврсна полица може да се прошири од 11,8 "до 18,8" , 3 нивоа на прилагодување на висината за вашите специфични потреби за складирање. 11,8 до 18,8 x 10 x 12,5 инчи (L x W x H). Лесно склопување- треба само да користите завртки. Полката за countertop на кујната може да се собере во една минута, и е погодно за секојдневно чистење и расклопување. Кога е време за нов аранжман, полиците можат да бидат преместени или отстранети без оштетување на оригиналните ормани или шкафови. Широко користено-може да ги постави лименките и шишињата во фрижидер. Организирајте ги вашите лекови, козметика или есенцијални масла, лак за нокти, итн. Прикажување на занаети е исто така добар избор, класичните завршувања одговараат на секоја декорација. Идеален избор за складирање- Преку неговиот тристепен дизајн, можете јасно да ги видите сите тегли за зачини, овозможувајќи ви брзо да го грабнете вистинскиот. Квалитетна конструкција-решетката за складирање на решетки за зачини е изработено од технологија на железо, а црната завршница изгледа добро во повеќето кујни, помагајќи да се одржи нејзината издржливост и долговечност.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата