• Со попуст
  • Неодамнешно
Пијалоци за пиење сет од 5, тркалезен прицврстувач за апсорбирачки пијалоци, силиконски нелизгачки чаши крајбрежје, матици отпорни на топлина- спречува мебел и ште?

Пијалоци за пиење сет од 5, тркалезен прицврстувач за апсорбирачки пијалоци, силиконски нелизгачки чаши крајбрежје, матици отпорни

 
DEN 127.68

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : Овие разнобојни крајбрежје не се само додатоци за украсување дома Направени од силикон, тие се дизајнирани да издржат ладно и совршено за топла шолја кафе или пивце пиво! Погодно за внатрешна и надворешна употреба. Исклучителен дизајн : Нашите крајбрежни силиконски пијалоци се карактеризираат со цветните обрасци на жлебови за да избегнат протекување на вода на бирото. Дното што не се лизга обезбедува одличен зафат на маса. Чувајте ја вашата работна маса сува и чиста, избегнувајте дамки и заштитете го вашиот мебел. Вода што може да се пее и лесно се чисти : разнобојниот сет на силиконски прицврстувачи од 5 е мек и флексибилен, кој е дизајниран да биде миење на вода и лесен за чистење. Обезбедете долгорочна употреба без да се грижите за деформација. Мултифункционални крајбрежни страни : Силиконските апсорбирани крајбрежје за пијалоци не се само придружник! Можете да го користите како душеци за кафе, бар -крајбрежни брегови, крајбрежни брегови, вински крајбрежни работи, декор за маси за кафе итн! Исто така како декорација на домот, лажица за одмор, сет на барвери, материјали за шанкер или маса, отвор за гумена тегла, затегнати топлини и душеци. Секоја друга прекрасна идеја за која можете да размислите е исто така одлична!. Широка апликација : Совршено се совпаѓа со вид чаши. Лесен е и лесен за носење, погоден за кујна, спална соба, бања, забава, библиотека, ресторан, канцеларија, бар. Опис : Заштита : Заштитете ги вашите кујнски работни плочи и табели од дамки, истури и гребнатини со нашите не-лизгачки, огноотпорни пијалоци.


Клучни карактеристики

Product name:
round coaster
Color:
multicolor
Material:
Silicone
Diameter:
about11cm/4.33inch
Package Includes:
5pc*round coaster:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:

Слични производи во категоријата